Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Kuin keiju ja menninkäinen – Suomen ihanimmat häät -parin herkät hääkuvat

Kouvolalaiset Maiju ja Börje viettivät häitään yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa. Katso parin upeat hääkuvat!

Suomen ihanimmat häät -sarjan ensimmäisessä jaksossa tutustuttiin kouvolalaiseen pariskuntaan. Maiju ja Börje tunsivat toisensa yhteisistä kaveripiireistä, ja suhde lähti syvenemään Facebook-viestittelyn kautta.

Vuoden seurustelun jälkeen parin elämä koki traagisen käänteen, kun Börje joutui Saksan reissulla moottoripyöräonnettomuuteen.

Kolari oli viedä Börjen hengen, ja mies makasi viikkoja koomassa. Maiju valvoi kumppaninsa vieressä sairaalassa, ja kun Börje vihdoin virkosi, hän ensisanoikseen kosi Maijua.

Pari avioitui viime kesänä onnettomuuden vuosipäivänä. Börjen kuntoutuminen on vielä kesken, mutta hänen tavoitteenaan on nousta häissä ensimmäistä kertaa taas pyörän selkään.

Häitä juhlittiin lasten, sukulaisten ja ystävien kanssa Voikkaan Mestarikerholla. Vihkiminen tapahtuu romanttisesti puutarhassa ja tarjoiluihin kuului muun muassa kokonainen sika.

Hääkuvat on ottanut Noora Partanen. 

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla tiistaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme