Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Kuvat: Inspiroidu upeista häistä! Suomen ihanimmat häät -kilpailijat jakavat parhaat häämuistonsa

Suomen ihanimmat häät -ohjelma alkaa pian AVA:lla. Ohjelmassa mukana olevat morsiamet ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa toinen toistaan upeampia hääkuvia.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa juhlitaan rakkautta. 12 morsianta päästävät kevään aikana katsojat seuraamaan yhtä elämänsä tärkeimmistä päivistä.

Mukana ovat muun muassa Top Chef Suomi -ohjelmastakin tuttu Mika ja hänen puolisonsa Heini.

Heidän häistään ei herkkuja puuttunut. Mika vastasi yhdessä ystävänsä Akseli Herlevin kanssa suolaisesta puolesta ja jälkiruokabuffetti oli puolestaan Heinin ideoima. 

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

Kouvolalaiset Janne ja Miisa viettivät häitään perheen ja sukulaisten kesken. Miisa halusi häihinsä prinsessapuvun, timantteja ja pitkän laahuksen. Parin pikkuiset chihuahuat olivat kirkossa hääpariksi puettuina.


Jos kuva ei näy kunnolla voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

Tuiren ja Turkan vihkiminen tapahtui Turun Tuomiokirkossa ja hääjuhlaa vietettiin Vanhalla Raatihuoneella. Upea hääkakku oli saanut vaikutteita Amerikasta.

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

Jämsässä asuvat Henni ja Atte panostivat häissään erityisesti häätanssin koreografiaan. Henni on visualisti ja panosti häidensä somistukseen erityisen pikkutarkasti. 


Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

Jaa sinäkin oma häämuistosi somessa! Osallistu kisaan jakamalla kanssamme uskomattomin häämuistosi somessa hashtageilla #ihanimmathäät#avasuomi!

Kaikkien häämuiston jakaneiden kesken arvotaan viikoittain 100 euron arvoinen lahjakortti Piilola.fi-verkkokauppaan.

Kilpailuaika 1.3.-29.3.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla 15.3. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme