Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Kuvat: Suomalaista designia ja kulinaristisia elämäyksiä – Top Chefin häistä ei tyyliä puutu

Suomen ihanimmat häät -pariskunnan häissä ruoka näyttelee pääosaa. Top Chef -ohjelmasta tuttu kokki palkkasi ystävänsä Akseli Herlevin vastaamaan häämenusta. 

Suomen ihanimmat häät -ohjelman kolmannessa jaksossa juhlitaan Heinin ja Mikan häitä. Top Chef -ohjelmasta tuttu Mika meni viime kesänä naimisiin Heinin kanssa. 

Pari tutustui yhteisten ystäviensä juhlissa, mutta rakkaus syttyi vasta kuukautta myöhemmin, kun he törmäsivät sattumalta toisiinsa kaupungilla. 

Mika työskentelee Vanajan Linnassa keittiöpäällikkönä ja on asemassaan ollut järjestämässä useiden isojen tähtien, kuten Kimi Räikkösen, häitä.

Heini on kampaajana laittanut lukuisten morsianten ja kaasojen kampaukset ojennukseen. 

Omia häitään näyttävä pariskunta juhlii Hollolan keskiaikaisessa kirkossa ja Mukkulan kartanossa. Keittiöpäällikön omissa juhlissa ruoka on isossa roolissa.

Mika suunnitteli yhdessä ystävänsä huippukokki Akseli Herlevin kanssa Michelin-tason häämenun, ja Herlevi vastasi sen toteuttamisesta. 

Heini puolestaan keskittyi jälkiruokabuffetin suunnitteluun. Hääkakun lisäksi juhlien jälkiruokapöytä notkui erilaisia leivoksia ja pikkuleipiä. 

Tyyliä ei puuttunut myöskään Heinin hääpuvusta. Morsian käveli alttarille vaatesuunnittelija Tiia Vanhatapion luomassa hääpuvussa. Klassisen yksinkertainen, mutta näyttävä hääpuku noudatteli häiden Vintage-teemaa. 

– En ole perinteinen morsian siinä suhteessa, että halunnut röyhelöitä, pitsiä tai tylliä. Kävin sovittamassa muutamia pukuja, mutta tulin pian siihen lopputulokseen, että teetän puvun. Olen aina pitänyt Tiia Vanhatapion tyylistä, joten se oli luonnollinen valinta.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla 15.3. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme