Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Kuvat: Visualistin häissä upeita yksityiskohtia – nappaa nämä vinkit talteen!

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa päästään kurkkaamaan Hennin ja Aten maalaisromanttisiin häihin. 

Suomen ihanimmat häät -ohjelman kuudes pari Henni ja Atte menivät viime kesänä naimisiin Jämsän kirkossa, ja juhlat järjestettiin maalaisromanttisessa maisemassa, tallin ylisillä. Pari panosti erityisesti koristeisiin sekä häätanssin koreografiaan. 

Pariskunnan herkkiä ja lämminhenkisiä häitä päästään seuraamaan AVAlla tiistaina 19.4. kello 20.


– Häistämme minulle jäi erityisesti mieleen hyvä tunnelma. Vieraat kehuivat lämmintä ja rentoa ilmapiiriä. Hääpaikka toi häihimme ripauksen maalaisromantiikkaa. Halusimme kertoa häävieraillemme oman tarinamme ja mitä olemme käyneet yhdessä läpi. Se näytti vetoavan häävieraisiin, Henni kertoo. 

Visualistina Hennille oli tärkeää, että hääkoristeet olivat näyttäviä ja pikkutarkasti tehtyjä. Koristeet olivat omaperäisiä, sillä Henni halusi välttää yleisimpiä häätrendejä.– Koristeet olivat minulle tärkeitä. En halunnut, että ne noudattavat senhetkisiä häätrendejä. Esimerkiksi vieraiden paikkakortteina toimivat vanhat peltipurkit, joissa oli vieraan nimi ja luonnonkukkia. Vieraat saivat viedä kukat mukanaan kotiin.

Jälkeen päin hän kuitenkin myöntää, että vähempi askartelukin olisi riittänyt.

– Olisin voinut ottaa hääjärjestelyt kevyemmin ja jättää joitakin juttuja kokonaan pois. Pienet yksityiskohdat eivät ole kokonaisuuden kannalta tärkeitä. Onneksi minulla oli kuitenkin kaasot ja perhe apuna hääjärjestelyissä, Henni kiittelee.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla tiistaisin kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme