Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Luksushäissä ei penniä venytetä – kolmipäivästen juhlien budjetti jopa kymmenissä tuhansissa

Suomen ihanimmat häät -parin venäläis-unkarilaisissa häissä kaikki on mahtipontista, mikä näkyy myös parin hääbudjetissa.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa kilpailevat Ksenia, 25, ja Vitali, 26, viettivät kolmepäiväisi luksushäitään viime elokuussa Furuvikin kartanossa Turussa.

Suomessa tavanneiden Ksenian ja Vitalin sukujuuret ulottuvat Venäjälle ja Ukrainaan.

Ksenia muutti perheensä kanssa pienenä tyttönä Venäjältä Raumalle. Hän opiskelee Turun yliopistossa kieliä ja suuntaa tulkiksi.

Ukrainassa syntynyt Vitali muutti 8-vuotiaana Suomen Turkuun. Nykyään 26-vuotias yrittäjämies ahkeroi omistamassaan tietokonepelifirmassa.

Ksenia ja Vitali tapasivat netin deittisivustolla neljä vuotta sitten. Rakkaus syttyi jo ensitapaamisella, ja pari on siitä lähtien pitänyt tiiviisti yhtä.

– Tiesimme, että olemme oikeat toisillemme. Juttelimme kahvin äärellä monta tuntia eikä yhteisille puheenaiheille näkynyt loppua. Ensitapaamisen jälkeen aloimme heti seurustella, Ksenia muistelee.

Romanttiseksi itseään luonnehtiva Vitali kosi tulevaa morsiantaan olohuoneeseen rakennetussa majassa punaviinilasin äärellä, Sinatran soidessa.

Budjetti pysyy salaisuutena

Kansainvälinen pariskunta halusi suuret ja mahtipontiset häät. Vihkiminen tapahtui Furuvikin kartanossa. Juhlajärjestelyissä apuna olivat muun muassa hääsuunnittelija, stylisti ja floristi. Näissä häissä ei penniä venytetty.

– Olin todella tarkka morsian. Meillä oli ainoastaan puoli vuotta valmistella häitä. Sen vuoksi otin lisäapua. Meidän kulttuuriin kuuluu, että naimisiin mennään mahdollisimman pian kihlautumisen jälkeen.

Kolmipäiväisiin häihin kutsuttiin vieraita aina Venäjää ja Espanjaa myöten. Häävieraita oli 70. Kustannukset nousivat nopeasti, mutta Ksenia ja Vitali olivat varautuneet venyttämään penniä.

– Suomalaisessa mittakaavassa häämme olivat varmasti mahtipontiset, mutta meidän kulttuurimme kuuluu, että häissä ei säästetä. Lopullista hääbudjettiamme emme ole paljastaneet edes vanhemmillemme, mutta sen verran voin kertoa, että kymmenissä tuhansissa liikutaan, Ksenia sanoo.

Pariskunnan roolin jako häiden osalta oli alusta asti selvä. Ksenia otti vapaata opinnoistaan, jotta voisi keskittyä kunnolla häiden järjestelyyn.

– Vitali tekee todella paljon töitä, joten hän halusi maksaa häät, jos minä hoidan kaiken suunnittelun ja järjestelyn. Mielestäni se oli toimiva järjestely.

Hääyönsä pariskunta vietti Helsingissä Kämpin hotellin hääsviitissä. Häiden jälkeen hääpari karkasi häämatkalle Malediiveille kahdeksi viikoksi.

Suurperheen rakentaminen alkoi

Nyt ikionnelliset Ksenia ja Vitali odottavat poikalasta. Ksenia tuli raskaaksi vain muutamia kuukausia häiden jälkeen. Pari meni naimisiin viime elokuussa.

– Lapsen laskettu aika on elokuun toinen päivä, joten se on vain muutama päivä ennen häiden vuosipäivää. Olemme todella onnellisia, emmekä malta odottaa lapsen syntymistä, Ksenia iloitsee MTV:lle.

Perhe on parille tärkeä. Tulevaisuudessa he haluavatkin valtavan lapsikatraan, biologisia ja adoptiolapsia. Vitlain unelmana olisi yhteensä seitsemän lasta.

– Tästä perheen rakentaminen alkaa. Olen tehnyt jo paljon valmisteluja vauvan tuloa varten. Lastenhuone on sisustettu ja kaikki tarvikkeet hankittu, Ksenia kertoo.

Ksenian ja Vitalin häitä päästään seuramaan 24.5. nähtävässä jaksossa.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla tiistaisin kello 20!

Suomen ihanimmista häistä tehdään toinen kausi! Ovatko teidän häänne ensi kesän ihanimmat? Hae mukaan ohjelmaan täällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme