Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Maria ja Anton tunsivat toisensa vuosia – rakkaus leimahti vasta Tinderissä

Maria ja Anton leikkivät kissaa ja hiirtä vuosien ajan. Leikki saa lopullisen päätöksen, kun pari juhlii häitään Seutulassa. 

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa tutustutaan kymmenen parin rakkaustarinaan ja seurataan heidän valmistautumistaan omaan hääpäiväänsä. Kauden lopulla Tuija Pehkosen johtama raati valitsee Suomen ihanimmat häät.

Seuraavassa jaksossa tutustutaan Mariaan, 26, ja Antoniin, 28, jotka ovat tunteneet toisensa jo 11 vuoden ajan. Kaksikko leikki kissaa ja hiirtä vuosien ajan, ja pitkän jahkailun jälkeen lempi leimahti deittipalvelu Tinderissä.

– Match tuli ja pelästyin ihan älyttömästi, Anton muistelee nauraen.

– Sen jälkeen kävimme läpi juurta jaksain kaiken, mitä oli tapahtunut. Meillä oli mottona, että kaikki auki, Maria kertoo. 

Nyt parilla on jo yksi lapsi ja häiden aikaan toinen oli matkalla maailmaan. Häitä vietetään saaristolaisteemalla Vantaan Seutulassa. Maria painottaa, että pari teki hääsuunnitelmat yhdessä.

– Olen kertonut kaikille, että kyseessä on meidän häät, ei minun häät. Olen ollut ihan yllättynyt siitä, miten tiiviisti Anton on ollut mukana suunnittelemassa. Herra on erittäin innostunut, ehkä jopa enemmän kuin minä! Maria kiittelee.

​​​​​​​

Suomen ihanimpia häitä etsivään raatiin kuuluvat juontaja Tuija Pehkosen lisäksi myös fitnesstähti Eevi Teittinen, lääkäri Emilia Vuorisalmi, parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäki

Suomen ihanimmat häät torstaisin kello 21 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme