Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Mirella ja Christian kihlautuivat kuukauden seurustelun jälkeen – salamarakkaus siivitti unelmahäihin

Rakkaus ei katso kelloa, ja joskus elämän suuret askeleet otetaan odotettua nopeammin.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa päästään kurkistamaan porvoolaisten Mirellan, 34, ja Christianin, 47 onnelliseen päivään.

Mirella ja Christian tapasivat toisensa jo vuosia sitten, mutta ensikohtaamisella kumpikin oli tahoillaan parisuhteessa. Noin viisi vuotta myöhemmin Chrisu rohkaistui ja lähestyi Mirellaa.

– Siitä lähdettiinkin aika rytinällä. Kuukauden päästä siitä, kun päätimme olla me, haettiin sormukset ja kahden kuukauden päästä muutimme yhteen. Ei tässä iässä jäädä tapailemaan pariksi vuodeksi! Mirella nauraa.

– Vähän kyselimme toisiltamme, että olemmeko hulluja. Mutta se tuntui hyvältä ja oikealta, ei sitä vastaan pidä taistella.

Häihin mennessä Mirella ja Christian ovat ehrineet seurustella vajaan vuoden ajan. Kesähäitä vietetään parin kauniissa kotikaupungissa Porvoossa.

Suomen ihanimpia häitä metsästetään juontaja Tuija Pehkosen johdolla. Arvovaltaiseen raatiin kuuluvat myös fitnesstähti Eevi Teittinen, lääkäri Emilia Vuorisalmi, parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäki

Suomen ihanimmat häät torstaisin kello 20 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme