Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Nanna Karalahdelta paljastuksia häistä – ongelmia hääpuvun ja -auton kanssa

Nanna Karalahti muistelee blogissaan viimevuotisia häitään. Näyttävien häiden järjestelyissä riitti kommelluksia.

Fitnesskaunotar Nanna Karalahti avioitui viime vuonna jääkiekkoilijarakkaansa Jere Karalahden kanssa näyttävin menoin Helsingin Klippanilla. Nyt nainen muistelee ikimuistoista hääpäivää blogissaan.

Johanneksenkirkossa naimisiin mennyt Nanna kertoo suunnitelleensa alun perin hääpäiväksi 8.8., mutta täysinäisten varaustilanteiden vuoksi pariskunta päätyi aikaistamaan juhlapäiväänsä viikolla elokuun alkuun.

Koska pari asui hääsuunnittelun aikaan Ruotsissa, monet asiat jouduttiin hoitamaan etänä. Juhlapaikkakin varattiin rohkeasti ilman mahdollisuutta käydä tutustumassa paikan päällä. 

– Monet eivät varmasti näin olisi asiaa hoitaneet, mutta meillä oli kova luotto ravintolaan ja siihen, että saaressa pidetyt häät pysyvät paremmin intiiminä, Karalahti kirjoittaa.

Monissa asioissa nainen kuitenkin näki tätäkin enemmän vaivaa. Pikkutarkalle naiselle tärkeät yksityiskohdat veivät aikaa.

– Hyvä esimerkki on hääkutsuista, jotka teetin Ruotsista käsin Suomessa, ja joihin tuli jokaiselle vielä erilliset pankkikortin kokoiset kortit eri paikasta. Näiden piti sopia yhteen, ja tässä prosessissa meni oma aikansa.

– Halusin myös tehdä häihin pienet vihkoset, joissa oli jokaisesta vieraasta pieni tarina. Liimailin ja leikkailin vihkoja ja kirkko-ohjelmia vielä muutamaa päivää ennen häitä, Nanna paljastaa.

Vaikeuksiltakaan ei vältytty: moni asia muuttui viime hetkellä.

– Kommelluksia sattui hyvin paljon ennen häitä. Suhtaudun yleensä aina suunnitelmien muutoksiin suhteellisen rennosti, ja niin suhtauduin myös viime hetkien pakollisiin muutoksiin. Joillekin asioille ei vaan voi mitään, joten se on turha jäädä murehtimaan!

Esimerkkeinä nainen mainitsee hääpukunsa, joka sai olkaimet aivan viime tingassa, kun alun perin olkaimettomaksi tarkoitettu puku ei pysynyt morsiamen päällä muutamaa päivää ennen vihkimistä. Itse puvun hankkimisenkin Nanna jätti rennosti toukokuulle, vaikka häitä tanssittiin jo elokuun alussa.

Toinen suuri muutos oli hääauto, jonka piti vielä päivää ennen häitä olla vanhanaikainen pirssi. Lopulta pari kuitenkin poistui kirkosta modernilla kulkupelillä.

Suomen ihanimmat häät AVAlla tiistaisin kello 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme