Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Rakkaus pelasti teiniparin väärältä polulta: Ilman minua Janne olisi vankilassa

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa juhlistetaan 5.4. kouvolalaisten Miisa ja Jannen häitä. Kyseessä ei ole perinteiset hääjuhlat vaan mahtipontiset barbiehäät.

Suomen ihanimmat häät -parin Miisan ja Jannen prinsessahäitä vietettiin viime kesänä Kouvolassa. Pari sai toisensa Kuusankosken kirkossa läheisten ympäröimänä. Tiistaina 5.4. katsojat pääsevät kurkistamaan parin barbiehäihin. 

23-vuotiaan Miisan ja 27-vuotiaan Jannen rakkaustarina on kestänyt jo lähes 10 vuotta. He tapasivat toisensa, kun Miisa oli vasta 14-vuotias ja Janne 18-vuotias.

Sen jälkeen pariskunnan perheeseen on ehtinyt syntyä poika Aksu, ja lisäksi koirarakas pariskunta on ottanut kolme kaksi chihuahua-koiraa.

Miisa ja Janne tapasivat yhteisen ystävän kautta. Miisan vastusteluista huolimatta Janne pyrki päämäärätietoisesti hurmaamaan Miisan puolelleen.

– Se ei todellakaan ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Janne jatkoi pommittamistani niin kauan, kunnes myönnyin tapailemaan häntä. Ystävät kannustivat meitä suhteeseen, mutta perhe ja sukulaiset eivät olleet ollenkaan innoissaan, Miisa muistelee. 

Kun Miisa täytti 16-vuotta hän tuli raskaaksi Jannelle. Pariskunta halusi pitää lapsen läheisten varoitteluista huolimatta.

– Monet ovat luulleet, että lapsi oli vahinko, mutta todellisuudessa halusimme molemmat sitä. Alun perin se oli Jannen idea, mutta myös minusta tuntui, että lapsi olisi tervetullut elämäämme, Miisa kertoo.

Nuoren parin yhteinen poika Aksu syntyi vuonna 2009. Miisa ja Janne eivät koe, että he olisivat jääneet paljosta paitsi sen vuoksi, että ovat tulleet niin nuorena vanhemmiksi.

– Jouduin keskeyttämään koulun raskauden ajaksi, mutta jatkoin sen loppuun äitiysloman jälkeen. Minulla on ollut hyvä tukiverkosto, joka on ollut aina auttamassa kaikessa, Miisa sanoo.

Rintaimplantit ja täytettä huuliin

Miisa työskentelee tällä hetkellä koulunkäyntiavustajana ja tekee myös mallintöitä. Hän on poseerannut muun muassa Iltatyttönä ja Seiskan tähtityttönä. Janne on puolestaan lähihoitaja ammatiltaan.

Miisa kiinnittää mielellään ulkonäköönsä huomiota. Nainen otti häiden alla täyttä huuliinsa. Rintaimplantit Miisa hankki ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Lisätäytettä hän otti rintoihinsa viime vuonna.

– Olen ottanut aiemminkin täytettä huuliini. Tykkään, että huuleeni ovat hieman muhkeammat. Tiedän kuitenkin, missä menee raja kauniin ja mauttoman välillä. Mielestäni jokainen saa tehdä vartalolleen mitä haluaa. Tiedän, että en ottaisi enää lisätäytettä rintoihini. Jotkut tulevat aivan sokeaksi leikkauksille, Miisa pohtii.

Hän on unelmoinut pienestä tytöstä asti prinsessahäistä.

– Ne sopivat luonteeseeni. Olen aina ollut itsekin hieman prinsessamainen. Tykkään pinkistä ja kimaltavista jutuista, Miisa kertoo.

Parikunta on vuokrannut häihin vaaleanpunaisen limusiinin, sillä barbiehäiden teemavärinä on luonnollisesti pinkki.

Myös pariskunnan koirat pääsevät mukaan juhliin. Koirille puetaan päälle häämekot. Vaikka koirat eivät pääse kirkkoon asti, ovat ne odottamassa kirkon eteisessä emäntää ja isäntäänsä. 

"Olisin todennäköisesti vankilassa"

Parin tarinasta koskettavan tekee se, että rakkaus pelasti erityisesti Jannen elämän. Perhekodissa lapsuutensa viettänyt Janne liikkui ennen Miisan tapaamista vääränlaisissa kaveriporukoissa.

– Janne on sanonut minulle monesti, että hän oli todennäköisesti vankilassa, jos ei olisi tavannut minua. Hänen kaverinsa käyttivät huumeita ja tekivät rikoksia. On hienoa, että Janne kokee, että rakkautemme pelasti hänet, Miisa sanoo. 

Janne halusi ottaa Miisan sukunimen käyttöönsä. Pari oli puhunut asiasta jo useamman vuoden ajan.

– Janne ei ole kovin läheinen oman sukunsa kanssa. Hän pitää yhteyttä ainoastaan äitiinsä ja veljeensä. Sen sijaan minun vanhempieni kanssa hän on hyvin läheinen. Hän koki kuuluvansa perheeseemme ja halusi sen vuoksi ottaa sukunimeni.

Häiden jälkeen pariskunta aikoo keskittyä toisiinsa ja perhe-elämäänsä. Toista lasta pari ei ainakaan tällä hetkellä halua.

– Yksi lapsi riittää. Aksu menee ensi syksynä kouluun. Vaikein osuus on nyt takana. Nyt voimme vain nauttia perhe-elämästämme, Miisa sanoo.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla tiistaisin kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme