Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi: "Haaveilen hyvästä parisuhteesta"

Lääkäri ja kirjailija Emilia Vuorisalmi nähdään tänä keväänä Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa. Vuorisalmi paljastaa MTV:lle, millaiset häät hän järjestäisi itselleen. 

Lääkärinä ja kirjailijana tunnettu Emilia Vuorisalmi nähdään tänä keväänä uudistuneessa Suomen ihanimmissa häissä.

Vuorisalmi esiintyy raadissa ennen kaikkea omana itsenään, mutta pyrkii tuomaan sopiviin väleihin myös yllättävää faktatietoa rakkaudesta.

Vuorisalmi on kirjoittanut Sekaisin LOVEsta -tietokirjan, jossa hän raottaa lääketieteen ja omien havaintojen avulla, mitä ihmisessä tapahtuu kun hän rakastuu – tai kun suhde karahtaa kiville. Lisäksi hän jakaa tietoa rakkaudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista perustamallaan LoveIncMedia-verkkosivustolla.  

– Uskon, että pystyn tuomaan lääkärin ammattini ansioista tieteellistä näkökulmaa ohjelmaan. Olen perehtynyt rakkaustieteeseen. Haluan tuoda esiin hauskoja ja yllättäviä tutkimustuloksia aiheesta, Vuorisalmi kertoo. 

– Olen myös itse ollut naimisissa ja nähnyt paljon eroja ystäväpiirissäni. Mietin hieman aluksi, että millaistahan näitä jaksoja on katsoa, mutta se on ollut todella antoisaa. Mukana olleiden parien tarinat ovat antaneet itsellenikin uskoa siihen, miten helppoa rakkaus voi parhaimmillaan olla. Tämä on siis ollut jopa hieman terapeuttistakin, Vuorisalmi myöntää. 

Pienet ja rennot häät

36-vuotias kaunotar kertoo, että hänen rakkauselämässään on menossa positiivinen vire tällä hetkellä. 

– Minulla on tällä hetkellä pientä positiivista virettä rakkauselämässä. On ollut ihanaa huomata, että arvostan eri tavalla asioita kuin joskus nuorempana. 

Hääraadissa mukana oleva Vuorisalmi haluaa uskoa siihen, että pääsee vielä jokin päivä viettämään omia häitään. 

– Näkisin kyllä, että voisin mennä vielä uudestaan naimisiin, mutta tällä hetkellä haaveilen lähinnä hyvästä parisuhteesta ja kumppanista, jonka kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut, Vuorisalmi naurahtaa. Omat hääni olisivat todennäköisesti aika pienet ja rennot. Vaikea tietysti sanoa, kun ei ole vielä sulhasta lyöty lukkoon, Vuorisalmi naurahtaa.

Jos Vuorisalmi järjestäisi nyt häät itselleen, olisivat ne meren rannalla. 

– Rakastan merta, joten näkisin, että hääni olisivat jossain meren rannalla. Yksityiskohtiin tuskin jaksaisin kiinnittää huomiota. Tärkeintä olisivat vieraat ja hyvä meininki. Varmaan parhaimpia häitä, joissa olen itse ollut vieraana, ovat olleet viikonlopun mittaiset. Silloin ehtii tutustua kaikkiin häävieraisiin. Hääjuhlissa vieraat tuntevatkin jo toisensa.

Vuosisalmi etsii Suomen ihanimpia häitä yhdessä muiden raatilaisten kanssa AVAn suosikkisarjan toisella kaudella. 

Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla 16.2. klo 21. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme