Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Suomen ihanimmat häät on valittu! Marian ja Antonin rakkaustarina sulatti sydämet

Marian ja Antonin upeat häät valittiin Suomen ihanimmiksi.

Suomen ihanimmat häät -ohjelman toisella kaudella tutustuttiin jälleen kymmenen parin rakkaustarinaan ja seurattiin heidän valmistautumistaan omaan hääpäiväänsä.

Tuija Pehkosen johdolla raati valitsi voittajiksi Marian, 26, ja Antonin, 28. Pari sai lahjaksi luksusmatkan Mauritiukselle. 

– En olisi kuvitellut, että meidän häät. Me ollaan ihan tavallisia, Maria kuvaili jaksossa.

Maria ja Anton ovat tunteneet toisensa jo 11 vuoden ajan. Kaksikko leikki kissaa ja hiirtä vuosien ajan, ja pitkän jahkailun jälkeen lempi leimahti deittipalvelu Tinderissä. 

Nyt parilla on jo yksi lapsi ja häiden aikaan toinen oli matkalla maailmaan. Häitä vietettiin saaristolaisteemalla Vantaan Seutulassa. Maria painotti, että pari teki hääsuunnitelmat yhdessä.

– Olen kertonut kaikille, että kyseessä on meidän häät, ei minun häät. Olen ollut ihan yllättynyt siitä, miten tiiviisti Anton on ollut mukana suunnittelemassa. Herra on erittäin innostunut, ehkä jopa enemmän kuin minä! Maria kiitteli tuolloin.​​​​​​​

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme