Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Suomen ihanimmat häät -pari kertoo rakkaustarinansa – ensisuudelma äidin alakerrassa

Henna ja Henri kertovat Suomen ihanimmat häät -sarjassa rakkaustarinansa. 

Suomen ihanimmat häät -sarjan seuraavassa jaksossa tutustutaan kuopiolaisiin Hennaan, 30, ja Henriin, 32, jotka ovat olleet kymmenen vuotta yhdessä. Pari tapasi toisensa vain päivä Hennan ukin kuoleman jälkeen. Hennalla ja Henrillä on seitsemän- ja neljävuotiaat lapset.

– Tapasimme kymmenen vuotta sitten baarissa. Näimme vähän niin kuin toisemme, sitten Henri hävisi, ja sitten hän tuli uudestaan vastaan ja nappasin häntä kädestä kiinni. Illan päätteeksi annoin hänelle puhelinnumeroni, mutta olin varma, että tuo ei laita minulle ikinä viestiä, Henna muistelee.

– Taksista taisin heti laittaa viestin, Henri sanoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Henna muistaa myös parin ensisuudelman.

– Muistan, kun ensimmäisen kerran pussattiin. Olimme äitini alakerrassa, sanoo Henna.

– Olin jo aikaisemmin lähtenyt. Sitten mietin, että tätä ei voi enää venyttää ja ajoin takaisin Hennan luo, Henri jatkaa.

Hennan ja Henrin piti alun perin avioitua jo vuonna 2013.

– Siinä oli ehkä sellaista meidän välistä kriisiä. Kävimme läpi asioita yhdessä ja erikseen. Häät siirtyivät. Sitten yksissä tuumin mietimme asiaa ja lopulta ehdotin, että voimme mennä vaikka huomenna maistraatissa naimisiin, Henri kertoo.

– Sitten minullekin tuli sellainen tunne, että nyt mennään naimisiin maistraatissa. Paikalla oli vain muutama todistaja, Henna kertoo.

Henna ja Henri yllättävät ohjelmassa häävieraansa paljastamalla vasta kirkossa, että avioliitto on solmittu maistraatissa jo vajaa vuosi sitten. Maistraattivihkiminen pidettiin salassa sukulaisilta ja ystäviltä, koska häistä ei pitänyt tehdä mitään numeroa.

Nyt luvassa on kuitenkin hääjuhla 40 vieraan ollessa läsnä.

Suomen ihanimmat häät AVAlla torstaisin kello 21 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme