Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Suomen ihanimmat häät -pari taistelee yhdessä – kuntoutuminen yhä kesken

Suomen ihanimmat häät- ohjelmassa mukana olevat Maiju ja Börje ovat olleet nyt naimisissa puolisen vuotta. Pari suunnittelee jo perheenlisäystä. 

Suomen ihanimmat häät ohjelmassa koskettavan tarinansa jakaneet Maiju ja Börje ovat olleet nyt naimisissa jo puolisen vuotta.

Tuore aviopari elää normaalia perhearkea Kouvolassa. Vaikka arki on yhä taistelua, on pariskunta onnellinen, että saa viettää loppuelämänsä yhdessä.

Börje joutui vuosi ennen parin häitä hengenvaaralliseen onnettomuuteen. Hän makasi sairaalassa koomassa viikkoja, kunnes heräsi ja kosi Maijua. Pari meni naimisiin viime kesänä onnettomuuden vuosipäivänä. 

Börjen kuntoutuminen on yhä kesken, vaikka hänen vointinsa ja liikkuminen ovat parantuneet merkittävästi puolentoista vuoden sisällä. 

– Mikään ei ole enää ennallaan, mutta tilanteeseen nähden Börje voi hyvin. Hän on kuntoutunut vuodepotilaasta siihen pisteeseen, että hän pystyy jo kävelemään. Välillä meillä molemmilla on vaikeaa, mutta yhdessä jaksamme.

Onnettomuudesta selviäminen loi parin välille yhteyden, jota ei hevillä romuteta.

– Koimme yhdessä jotakin niin suurta, että sitä on vaikea sanoin kuvailla. Se on vahvistanut meitä. Yhteiselomme on ihanaa, Maiju sanoo.

Rakastavaiset ovat valmiita perheenlisäykseen, jos sikseen tulee. Pariskunnan uusperheeseen kuuluu jo neljä lasta, joista yksin on Maijun entisestä liitosta ja kolme Börjen aikaisemmasta liitosta.

– Perheenlisäyksestä on ollut puhetta. Lapsen tuloa ei itse voi päättää. Lapsi tulee, jos on tullakseen, Maiju toteaa.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla 15.3. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme