Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Suosikkibloggaaja kirjoittaa avoimesti parisuhteestaan: Vaimoni rohkaisi minua siihen

Havaintoja parisuhteesta -bloggari Sami Minkkinen nähdään tänä keväänä arvioimassa suomalaisten pariskuntien häitä. 

Omaa parisuhdeblogiaan pitävä helsinkiläinen Sami Minkkinen nähdään keväällä Suomen ihanimmat häät -ohjelman raadissa. 

– Minua kiinnostaa erityisesti ihmisten parisuhteet. Siihen aion kiinnittää huomioita, kun katsomme jaksoja yhdessä. Emme missään tapauksessa aio arvostella kenenkään parisuhdetta tai häitä vaan pikemminkin keskustella positiiviseen sävyyn, Minkkinen kertoo. 

Minkkinen aloitti bloggaamaan parisuhteestaan vaimonsa Riikan rohkaisemana. 

– Tämä oli alun perin hänen ideansa. Hän sanoi, että saan pitää parisudettamme kirjoitusalustana. Ei hänkään toki tiennyt, että parisuhdeasiamme todella leviävät lopulta niin monen luettavaksi. Tein aluksi niin, että luetutin kaikki tekstit Riikalla, vaikka hän ei sitä pyytänyt. Nykyään laitan tekstit suoraan julki, mutta koskaan hän ei ole vielä sanonut, että kirjoitan liian avoimesti, Minkkinen sanoo. 

Hänelle tuli yllätyksenä se, että suomalaiset miehet eivät puhu tunteistaan kovin avoimesti. Minkkinen ihmettelikin sitä, kun hän alkoi yhtäkkiä saada hämmästeleviä viestejä avoimesta kirjoitustyylistään. 

– En tiennyt, että lukijakuntani paisuisi niin isoksi. Yhdessä vaiheessa minulle meinasi iskeä jopa paniikki siitä, että kerron todella avoimesti parisuhteestani ja minulla on niin paljon lukijoita. Mutta sitten tajusin, että se on blogini juttu. Haluan kirjoittaa todenmukaisesti parisuhteestani, Minkkinen kertoo. 

Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla 16.2. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme