Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Suosittu hääohjelma palaa ruutuun – tässä ovat Suomen ihanimmat häät -parit!

Hääsarjan toisella kaudella ammattilaisraati valitsee Suomen ihanimmat häät. Tutustu sarjan pareihin!

Suomen ihanimpia häitä etsitään jo toista kertaa AVAlla helmikuusta alkaen. 

Ohjelmassa tutustutaan kymmenen parin rakkaustarinaan ja seurataan heidän valmistautumistaan hääpäivään. Studiossa tätä tärkeää päivää ja sen valmisteluja seuraa sanavalmis raati; rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi, hääpuvuista tunnettu muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, fitness-tähti Eevi Teittinen sekä parisuhde-bloggaaja Sami Minkkinen. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Tuija Pehkonen.

Toisella kaudella nähdään kuinka työpaikkaromanssin kautta toisensa löytänyt pariskunta sanoo tahdon. Jännitämme myös, miten hääjärjestelyt sujuvat, kun morsian on seitsemännellä kuulla raskaana. Kaudella seurataan myös luksushäitä Kreikan auringon alla.

Tutustu pareihin

Mia (41) ja Roni (38), Forssa

Nelikymppiset Mia ja Roni ovat molemmat kokeneet epäonnisen perhe-elämän tahoillaan. Pari tutustui samalla kylällä toisiinsa jo aiemmin, mutta vasta kesällä 2014 aika yhteiselolle oli otollinen, sillä edelliset suhteet olivat päättyneet. Suhde kolahti molempiin heti täysillä ja nyt mennään ja lujaa!

Mian työ hevosten parissa muotoutui nopeasti myös parin yhteiseksi harrastukseksi: pariskunta hankkii oman hevostilan ja ensimmäisen kodin, johon on tarkoitus muuttaa juuri häiden alla.

Tekemistä riittää ja lievää stressiäkin on ilmassa, sillä ennen muuttoa talo tulisi vielä remontoida. Pari on löytänyt toisistaan parhaat ystävät ja luotto suhteeseen on vahva. Niinpä sormusten sijaan pari tatuoi toistensa nimet sormiinsa. Pari vihitään Jokioisten kirkossa, josta he siirtyvät hevosvankkureilla kohti juhlapaikkaa.

Henna (30) ja Henri (32), Kuopio

Henna ja Henri tapasivat vain päivä Hennan ukin kuoleman jälkeen. Henna kokeekin rakkaan ukkinsa lähettäneen hänelle uuden tärkeän ihmisen tilalle. Kymmenen vuotta yhdessä ollut pariskunta yllättää häävieraansa paljastamalla vasta kirkossa, että avioliitto onkin solmittu maistraatissa jo vajaa vuosi sitten. Maistraattivihkiminen on pidetty salassa sukulaisilta ja ystäviltä, koska alun perin häistä ei pitänyt tehdä mitään numeroa.

Nyt pari on kuitenkin halunnut kutsua läheisimmät ihmiset viettämään intiimiä hääjuhlaa ja juhlimaan rakkautta Pirttiniemen huvilalle. Avioliitto siunataan 40 häävieraan läsnä ollessa Kuopion tuomiokirkossa. Hääpari nauttii nikkaroinnista ja askartelusta, joten rustiikkiseen somistukseen on nähty paljon vaivaa ja kaikki on itse tehtyä.

Hannele (51) ja Juhani (57), Somerniemi

Hannele ja Juhani ystävystyivät jo kymmenen vuotta sitten. Hannelen silloinen liitto tuli päätökseensä ja ystävyyssuhde Juhanin kanssa kehittyi pikavauhtia rakkaudeksi. Syvä yhteys parin välillä innosti rakastavaiset avioitumaan maistraatissa keväällä, reilusti ennen ensimmäistä täyttä seurusteluvuotta.

Avioliitto saa kesällä siunauksen morsiamen lapsuuden maisemissa, Kaskiston koulumäellä. Vieraita saapuu kauempaakin, joten häissä rikotaan perinteistä kaavaa - pappi siunaa liiton vasta ruuan jälkeen. Vanhan koulun somistamiseen nähdään paljon vaivaa, jotta tilasta saadaan juhlava lilan sävyissä. Morsiamen hääpuku on kaason mittatilaustyönä ja rakkaudella tekemä.

Tanja (30) ja Toni (31), Oulusta

Ihastuttava viittomakielinen pariskunta Oulusta avioituu reilun vuoden seurustelun jälkeen. Pari tutustui aikoinaan viittomakielisessä koulussa Tanjan ollessa kuulorajoitteinen ja Tonin kärsiessä puheentuottamisvaikeuksista. Aikuisiällä Tanja ja Toni tapasivat uudelleen yhteisten tuttujen häissä, ja rakkaus sai alkunsa.

Rakastumisen jälkeen suhde on edennyt vauhdilla ja Tanja pääsee nyt viettämään lapsuudesta saakka haaveilemaansa päivää rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

Nämä vaaleanpunaiset prinsessahäät ovat varsin tunteikkaat. Pari sanoo tahdon Oulun tuomiokirkossa ja hääjuhlaa vietetään meren äärellä Johteenpookissa. 

Laura (23) ja Kasper (25), Riihimäki

Lauran ja Kasperin rakkaus syttyi työpaikalla molempien työskennellessä Lauran vanhempien taksiyrityksessä.

Vaikka Laura aikanaan vannoi, ettei ota rinnalleen taksikuskia, toisin kävi ja tunteet veivät mukanaan.

Tekeväinen nuori pari valmistelee tärkeää päiväänsä esikoisensa ollessa vasta muutaman kuukauden ikäinen, joten kiirettä ja hulinaa pitää. Haasteilta ei järjestelyissä vältytä, mutta onneksi perhe on vahvasti tukena.

Häitä juhlitaan perinteisin menoin. Pari vihitään Riihimäen keskuskirkossa ja hääjuhlaa vietetään kodikkaassa Eräsavussa, joka on puettu vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyihin. 

Outi (34) ja Apostolos (39), Halkidiki (Kreikka)

Suomalainen Outi ja kreikkalainen Apostolos tapasivat ravintolaillan päätteeksi Helsingissä. Outi ihastui suosikkinäyttelijänsä George Clooneyn näköiseen Apostolokseen heti ensi silmäyksellä.

Pari astui avioon Kreikassa reilun kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Häitä vietetään Halkidikin alueella, luksus-resortissa, jossa puitteet ovat ylelliset: luvassa on vihkiminen auringonlaskun aikaan, musiikin tahtiin tanssiva suihkulähde, ilotulitus ja usean ruokalajin illallinen. Apuna häiden suunnittelussa on hotellin häätiimi.

Mirella (34) ja Christian (47), Porvoo

Hääpäivänään vajaan vuoden seurustellut pari kihlautui pihasaunalla käydyn tulevaisuuskeskustelun päätteeksi.

Mirellalle avioliitto on ensimmäinen, Christianille kolmas kerta sanoo toden. Pikaisesti avioituva pari haluaa yhdistää suvut ja juhlistaa yhteistä alkuaan tärkeiden ihmisten läsnä ollessa.

Sannaisissa asuva pari elää epätavallista arkea, sillä he viettävät lähes joka toisen viikon erillään Christianin työskennellessä laivalla. Christianin poissa ollessa touhukas Mirella valmistelee määrätietoisesti hääjuhlia, jotka pidetään perinteisin kesämenoin Hagaborgin nuorisoseuran talolla. Morsiamen harmiksi nilkka vihoittelee häiden alla ja nähtäväksi jää, joutuuko Mirella nilkuttamaan Porvoon pikkukirkon alttarille. 

Maria (26) ja Anton (28), Vantaa

Maria ja Anton tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa jo 11 vuotta sitten. Vuosien varrella pari leikki kissaa ja hiirtä useampaan otteeseen ja viimein kaksi vuotta ennen häitä todellinen parisuhde sai alkunsa deittipalvelu Tinderin siivittämänä. Rakastunut pari saa viimein toisensa Seutulan kappelissa, josta siirrytään viettämään hääjuhlaa läheiselle Seutulan VPK-talolle, joka on koristeltu saaristolaisteemalla.

Reilun vuoden ikäinen esikoinen ja Marian pitkällä oleva raskaus luovat omat haasteensa häävalmisteluihin, ja valmistelut uhkaavat jäädä viime tippaan. Täydellisen häämekon etsintä työllistää Mariaa eikä viime hetken yllätyksiltä vältytä. Onneksi apuna on joukko ystäviä ja perheenjäseniä. Anton haluaa ylittää itsensä ja pitää tuoreelle vaimolleen puheen satapäisen hääjoukon kuullen.

Titta (27) ja Vincent (29) Artjärvi

Suomalainen Titta ja yhdysvaltalainen Vincent tapasivat toisensa urheilun parissa Kouvolassa. Rakkaus kuljetti parin aluksi Texasiin, missä he avioituivat maistraatissa vuonna 2014.

Sittemmin Titta ja Vincent päättivät asettua Suomeen ja nyt on aika viettää hääjuhlaa suomalaisten sukulaisten voimin. Hääjuhlassa vältetään muodollisuuksia ja tärkeintä on, että Titan loputkin sukulaiset ja ystävät tutustuvat Vincentiin.

Häitä vietetään Artjärven maamiesseuran talolla, jonka pihalla järjestetyssä vihkiseremoniassa aviopari lausuu toisilleen tunteikkaat valansa.

Suomalais-amerikkalainen pariskunta ilahduttaa häävieraitaan muun muassa järjestämällä ohjelmanumeron juhlapaikan rannassa – jokainen häävieras saa lähettää paperiveneen järvelle toivomuksen kera.

Suvi (25) ja Jarkko (35), Raisio

Suvin ja Jarkon juttu sai alkunsa pienestä flirttipohjaisesta naljailusta Ruisrockissa kesällä 2013. Kymmenen vuoden ikäero ei paria haitannut ja pian esikoinenkin ilmoitti tulostaan. Suvi ja Jarkko vihitään Raision kirkossa. Juhlia vietetään Maskutalolla lähellä Jarkon pyörittämää kauppaa, josta pääsee tarvittaessa täydentämään häätarjoiluja.

Ruoka on muutoinkin merkittävässä roolissa parin juhlassa. Kiireinen kauppias ei juurikaan ehdi auttaa morsianta valmisteluissa, mutta onneksi ystävä ovat apuna. Pitääkseen budjetin aisoissa Suvi tilailee hääkoristeita kiinalaisista nettikaupoista. 

Suomen ihanimmat häät toinen tuotantokausi AVAlla torstaisin 16.2. kello 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme