Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Taksikuskien välinen rakkaus roihahti – "Miten tässä nyt näin kävi?"

Riihimäkeläisten Lauran ja Kasperin rakkaus syttyi työpaikalla molempien työskennellessä Lauran vanhempien taksiyrityksessä.

Suomen ihanimmat häät -ohjelman toisen kauden viidennessä jaksossa alttarille astelee riihimäkeläispariskunta Laura ja Kasper.

Lauran ja Kasperin rakkaustarina alkoi molempien ajaessa taksia. 

– Tapasimme, kun olin lopettanut oman parturi-kampaamoni toiminnan ja mietin, että mitä tekisin seuraavaksi. Vanhemmillani on taksiyritys, joka tarvitsi silloin apua ja lähdin auttelemaan. Yhtenä lauantai-iltana siinä juteltiin Kasperin kanssa. Olin kyllä jo katsellut, että kukas mies tuo oikein on, Laura muistelee.

– Sitten sattui olemaan autot peräkkäin siinä, ja Laura taisi kysyä, että "pesetkö minunkin ikkunat". Siinä olin sitten, että mitäs ihmettä, Kasper kertoo ohjelmassa.

Vaikka Laura aikanaan vannoi, ettei ota rinnalleen taksikuskia, toisin kävi ja tunteet veivät mukanaan.

– Kun sitten tein meille työvuoroja, niin huomasin katsovani, että Kasper on töissä tuolloin, pitäisiköhän minunkin olla. Sitten niitä töitä saattoi jäädä välillä hoitamattakin, Laura naurahtaa.

– Sitten viestittelimme paljon. Jos juttu jäi kesken vaikkapa asiakkaan tullessa kyytiin, niin kyllähän sen puhelimen ja siihen tulevien viestien näkeminen poltteli. Se ei ehkä ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta viimeistään toisella.

Tekeväinen nuori pari valmistelee tärkeää päiväänsä esikoisensa ollessa vasta muutaman kuukauden ikäinen, joten kiirettä ja hulinaa pitää. Haasteilta ei järjestelyissä vältytä, mutta onneksi perhe on vahvasti tukena.

– Työyhteisö oli aika hurja, kun huhu levisi siitä, että me tapailimme. Olimme aikamoisen huhumyllyn keskellä. Lauralla oli asunto lähellä taksiasemaa, ja kun joskus lähdin sieltä aamulla niin taksiasemalla autojen torvet soivat, Kasper nauraa.

– Olen aina sanonut, että minähän en taksikuskia itselleni ota, kun niitä löytyy suvusta muutenkin niin paljon. Ja kun on nähnyt sitä arkea, niin eihän se herkkua ole. En nyt sitten tiedä, että miten tässä nyt näin kävi, Laura sanoo.

Lauran ja Kasperin häitä juhlitaan perinteisin menoin. Pari vihitään Riihimäen keskuskirkossa ja hääjuhlaa vietetään kodikkaassa Eräsavussa, joka on puettu vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyihin.

Suomen ihanimmat häät AVAlla torstaisin kello 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme