Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Titta ja Vincent selättivät kaukosuhteen vaikeudet – naimisiin jo toista kertaa

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa päästään kurkkaamaan yhdysvaltalaisen Vincentin ja suomalaisen Titan onnelliseen päivään.

Kun Titta ja Vincent tapasivat, he asuivat eri maissa. Titta työskenteli urheiluleirillä, missä Vincent opetti lapsia pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa. Viikon kestäneen viestittelyn jälkeen pari kävi treffeillä ja he ovat pitäneet yhtä siitä saakka.

Vincent palasi takaisin Yhdysvaltoihin ja Titta seurasi perässä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Titan oli määrä viipyä kolme kuukautta.

Pian Titta ja Vincent ymmärsivät, etteivät halua olla erossa toisistaan, eikä kumpikaan halunnut kaukosuhdetta. He päättivät mennä naimisiin, ja liitto solmittiin vuonna 2014 teksasilaisessa maistraatissa.

Seremonia oli pieni ja koruton, ja tuomarin lisäksi läsnä oli vain Vincentin äiti. Vincent meni vielä samana iltana töihin.

Sittemmin Suomeen asettunut pari haluaa juhlia rakkauttaan uudestaan, tällä kertaa perinteisin menoin Suomessa. Titan ja Vincentin häitä juhlitaan Artjärvellä maalaismaisemissa Titan suvun voimin. 

Pari pitää tärkeänä, että häät ovat paitsi romanttiset, myös hyvät ja hauskat juhlat.

Suomen ihanimmat häät torstaisin kello 21 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme