Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Tragedian yhdistämä pari: Löysimme uskonnon tavattuamme toisemme

Helluntaiseurakunnan leirillä tavanneiden Villen ja Sannan elämässä usko on isossa roolissa.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa päästään seuraamaan varkautelaisten Sannan, 29, ja Villen, 22, häitä.

Villen ja Sannan tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa jo lapsina helluntaiseurakunnan leirillä, kun Ville oli alle 6-vuotias leiriläinen ja Sanna 12-vuotias isonen.

Sen jälkeen parin tiet erkanivat yli kymmeneksi vuodeksi, kunnes Villen perheessä tapahtunut tragedia saattoi heidät jälleen yhteen. 

Kun pari vihdoin löysi toisensa, ei sitoutumisessa aikailtu. Ville kosi Sannaa vain puolen vuoden seurustelun jälkeen, ja puolen vuoden päästä siitä pari tanssi onnellisena häävalssiaan. 

Helluntaiseurakunnan leirillä ensimmäisen kerran tavanneilla Sannalla ja Villellä on vahva vakaumus, mikä näkyy myös parin häissä.

Pari löysi uskon kunnolla vasta tavattuaan toisensa. Ville kävi jopa rippikoulun ennen häitä, jotta pari saisi perinteiset kirkkohäät. Hän kävi jopa rippikoulun ennen häitä, jotta pari saisi perinteiset kirkkohäät.

– Uskomme on voimistunut avioliiton myötä, vaikka se oli jo sitä ennen vahva. Usko ei välttämättä näy heti ulkopuolisille ihmisille, mutta emme myöskään sitä salaa. 

– Käymme kirkossa, rukoilemme ja luemme Raamattua yhdessä. Moni on sanonut, että uskoontulon jälkeen olemme molemmat hehkuneet hyvää oloa aivan eri tavalla kuin aiemmin, Sanna kertoo.  

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla tiistaisin kello 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme