Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Tuija Pehkonen debytoi tv-juontajana – tunnustautuu amorin apuriksi

Keväällä MTV3-kanavalla alkavan Suomen ihanimmat häät -ohjelman juontaja Tuija Pehkonen paljastaa olevansa itse suuri hääintoilija. Omia häitään nainen ei ole vielä päässyt toteuttamaan.

Keväällä alkavan Suomen ihanimmat häät -ohjelman juontajana nähdään aiemmin radiojuontajana tutuksi tullut Tuija Pehkonen.

Vuoden radiojuontajaksikin valittu Pehkonen lopetti työt NRJ-radiokanavalla viime kesänä. Keväällä hänet nähdään ruudussa yhdessä 12 morsiamen kanssa.

Pehkosen juontamassa ohjelmassa etsitään Suomen ihanimpia häitä. Juontaja paljastaa itse olevansa suuri hääintoilija ja ystävien joukossa myös innokas ”amorin apulainen”.

– Tämä oli hassu yhteensattuma, koska olen aina ollut ystävieni joukossa sellainen pieni amorin apulainen. Järjestän mielelläni tutuilleni ja ystävilleni treffejä, Pehkonen sanoo.

Sen lisäksi hän kertoo olleensa aivan pienestä tytöstä asti hääintoilija.

– Rakastan häitä! Toivon, että joskus pääsen itsekin naimisiin. Omia häitä en ole valitettavasti päässyt vielä suunnittelemaan.

Sen sijaan Pehkonen on päässyt seuraamaan ohjelman kautta 12 hyvin erilaista hääjuhlaa yhdessä morsianten kanssa.

– Täytyy sanoa, että huudahdin monta kertaa häitä seuratessani, että miten ihania ideoita pariskunnat ovat keksineet häihinsä.

Ohjelmassa päästään seuraamaan hulppeita jenkkihäitä Turkuun, lennetään pienkoneella satumaisissa hääjuhlissa Saksassa ja kiivetään pinkin barbie-limusiinin kyytiin Kouvolassa.

– Itselleni on jäänyt mieleen nimenomaan nuo prinsessahäät. Hääparia kuljetettiin vaaleanpunaisella limusiinilla. Myös vanhassa linnassa järjestetyt häät olivat melko hulppeat. Myös hääbudjetit olivat hyvin erilaisia.

Vaikka ohjelmassa on kilpailuasetelma, ei se näkynyt Pehkosen mukaan kulisseissa. Morsiusraadissa jokaisen häihin ja järjestelyihin puututaan ja makuasiat kiistelevät avoimesti. Kauden viimeisessä jaksossa paljastuu, kenen häät olivat Suomen ihanimmat.

– Morsiamet ovat kaikki ihania persoonia. Vaikka sarjassa nähdäänkin muutamissa morsiamissa joitakin 'bridezillan' ominaisuuksia, oli porukan kesken hyvä yhteishenki. Kaikki naiset tiesivät, mikä on pelin henki, ja välillä häitä arvosteltiin kovinkin sanankääntein. Kaikilla naisilla tuntui olevan hyvin selkeä mielipide siitä, millaiset ovat Suomen ihanimmat häät, Pehkonen kertoo.

Suomen ihanimmat häät AVAlla keväällä 2016!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme