Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Uutuussarja täynnä koskettavia tarinoita – Börje kosi koomasta herättyään

Suomen ihanimmat häät -sarjassa esitellään 12 ihanaa ja koskettavaa rakkaustarinaa. 

Kevään romanttisin ohjelmauutuus Suomen ihanimmat häät sukeltaa 12 suomalaisen pariskunnan häihin. Ohjelmaa juontaa myös Huippujengi-sarjaa tähdittävä Tuija Pehkonen.

– Täytyy sanoa, että huudahdin monta kertaa häitä seuratessani, että miten ihania ideoita pariskunnat ovat keksineet häihinsä, Pehkonen kuvailee. 

Sarjan ensimmäisessä jaksossa katsojat pääsevät todistamaan Maijun ja Börjen ikimuistoista päivää.

Pari tunsi toisensa yhteisistä kaveripiireistä, ja suhde lähti syvenemään Facebook-viestittelyn kautta. Ensitreffeillä grillattiin ja ajeltiin moottoripyörällä, sillä Börje on motskarimies henkeen ja vereen.

Vuoden seurustelun jälkeen parin elämä koki traagisen käänteen, kun Börje joutui Saksan reissulla moottoripyöräonnettomuuteen. Kolari oli viedä Börjen hengen, ja mies makasi viikkoja koomassa. Maiju valvoi kumppaninsa vieressä sairaalassa, ja kun Börje vihdoin virkosi, hän ensisanoikseen kosi Maijua. 

Pari aikoo avioitua onnettomuuden vuosipäivänä. Börjen kuntoutuminen on vielä kesken, mutta hänen tavoitteenaan on nousta häissä ensimmäistä kertaa taas pyörän selkään. Häitä juhlitaan lasten, sukulaisten ja ystävien kanssa Voikkaan Mestarikerholla. Vihkiminen tapahtuu romanttisesti puutarhassa ja tarjoiluihin kuuluu muun muassa kokonainen sika. 

Suomen ihanimmat häät AVAlla 15. maaliskuuta alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme