Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Vaaleanpunaisia unelmia ja hulppeita maisemia – tuoreen avioparin hääkuvat täynnä suuria tunteita

Annan ja Andreasin satumaisia häitään juhlitaan keskiaikaisessa linnassa, sulhasen kotikylässä Saksassa. 

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa mukana olevat suomalainen Anna ja saksalainen Andreas järjestivät hulppeat häät Saksassa. Pariskunta päästää katsojat seuraamaan häiden suunnittelua ja toteutusta ohjelman toisessa jaksossa. 

Kolme päivää kestävien juhlien ohjelmassa riitti suunnittelemista ja esimerkiksi menu herätti vahvoja tunteita. Häitä vietettiin upeassa linnassa Westerburgissa Frankfurtin lähellä.

Andreas aloitti ennen häitä ahkerat suomen kielen opiskelut ja hänen tavoitteenaan oli osata puhua suomea häissään. Hääyönsä pari vietti linnan torniin rakennetussa sviitissä.

Kulttuurierojen ja kielimuurin vuoksi morsiamen kampaus ja kakun maistelu muodostuivat lähes surkuhupaisaksi ongelmaksi.

Saadaanko morsiamelle mieleistä kampausta ja maistuuko kakku kenellekään? Se selviää Suomen ihanimmat häät -ohjelman toisessa jaksossa. 

Hääkuvat on ottanut valokuvaaja Johanna Vanamo. 

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen AVAlla tiistaisin klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme