Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Välit poikki kaason kanssa – uutuussarjan parin savolaishäissä draamaa

Varkautelaisten Minnan ja Reijon häistä ei draamaa puuttunut. Loppujen lopuksi kaikki meni hyvin ja pari sai toisensa.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa päästään tällä viikolla tutustumaan varkautelaisten Minnan ja Reijon häihin.

Rempseät Reijo, 43, ja Minna, 42, tapasivat toisensa Facebookissa vuonna 2011. Intensiivisen viestittelyn ja parin viikonlopun mittaisten treffien jälkeen Minna lähti kotoaan Järvenpäästä tarkastamaan Reijon tilukset Varkauteen ja jäi sille tielle.

– Löysimme yhteisen sävelen nopeasti. Päätimme heti, että emme ala kaukosuhteeseen. Lähihoitajan ammattini ansiosta pystyin lähtemään Varkauteen, Minna kertoo.

Syksyisellä venereissulla Reijo kävi yllättäen vaihtamassa puvun päälleen ja polvistui Minnan eteen.

Kosintaa olivat todistamassa myös Minnan keskimmäinen poika sekä Reijon vanhin poika. Hetki oli niin liikuttava, että kaikki tirauttivat pienet onnenkyyneleet.

Takana elettyä elämää

Molemmilla on takanaan elettyä elämää ja lapsia edellisistä liitoista on yhteensä kahdeksan. Entisen ja uuden yhteensovittaminen on asettanut suhteelle haasteita, mutta vaikeudet ovat toisaalta sitoneet parin entistäkin tiiviimmin yhteen.

– Reijo on kolmatta kertaa naimisissa, ja minulle tämä on ensimmäinen avioliitto. Meillä molemmilla on neljä lasta. Uusioperheen rakentaminen on tuonut omat haasteensa arkeen. Eihän aiempia liittoja voi koskaan täysin unohtaa. Lapset ovat kuitenkin tulleet toistensa kanssa erinomaisesti toimeen, Minna kertoo.

Minna on myös mummi, sillä hänen vanhin poikansa sai lapsen viime toukokuussa. Myös Reijo on omaksunut isoisän roolin. 

Kaaso aiheutti draamaa      

Hääjärjestelyissä olivat mukana kaasot ja bestman. Myös Reijo otti aktiivisesti osaa järjestelyihin ja valitsi muun muassa hääkukat.

Pari vihitiin Varkauden kirkossa ja häitä tanssitiin kotipitäjän kylätuvalla Harjurannassa. Juhlissa Minna lauloi puolisolleen salassa harjoittelemansa kappaleen.

– Häät olivat rennot, ja nuoriso jatkoi juhlimista huhujen mukaan aamuun asti. Häämatkamme oli viikon mittainen venereissu Suomessa. Sen lisäksi aiomme lähteä elokuussa Turkin Alanyaan, Minna suunnittelee. 

Minnan mukaan häissä vältyttiin suuremmilta tappeluilta, mutta kaaso aiheutti päivään ylimääräistä draamaa.

– Kaasoni varasti polttareissa show’n ja käyttäytyi häissä vieraitamme kohtaan epäkunnioittavasti. Tämä kaikki tuli minulle yllätyksenä, sillä en ollut tuntenut kovin montaa vuotta kaasoani. Sen jälkeen laitoin välit poikki, Minna kertoo. 

Draamasta huolimatta Minna ja Reijo ovat yhä onnellisesti naimisissa ja muistelevat hääpäiväänsä lämmöllä. 

– Haasteista huolimatta olemme onnellisia yhdessä. Liittoamme ei ole rakennettu puhtaalle pöydälle, mutta ainakin tiedämme, että puhallamme yhteen hiileen, Minna sanoo. 

Edit: Tekstiä korjattu 27.4. kello 09.08. Kaaso varasti show'n polttareissa, ei häissä. 

Katso, miten Minnan ja Reijon häät sujuivat! AVAlla 26.4. kello 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme