Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Video: Mies kosi rakastaan jääkiekkopelin erätauolla – kosinta tallentui tv-kameroille

Suomen ihanimmat häät -paria yhdistää rakkaus urheiluun. Tomi kosi Suvia unohtumattomalla tavalla jääkiekkokaukalon laidalla.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa kisaavat Suvi, 25, ja Tomi, 30, menivät kihloihin suorassa lähetyksessä tuhansien silmäparien edessä vuonna 2014. Nyt pari odottaa esikoistaan.

Vuonna 2011 ensimmäisen kerran toisensa tavanneet nuorukaiset kiinnittivät heti toisiinsa huomiota, mutta treffeille he menivät vasta kuukausia myöhemmin. Suvi ihastui ensin Tomin ulkonäköön ja myöhemmin tämän huumorintajuun.

– Tapasimme yleisurheilukisoissa, joissa molemmat olimme työtehtävissä. Näimme toisimme sattumalta useamman kerran sen talven aikana, kunnes Tomi rohkaistui pyytämään minua treffeille.

Rakkaus urheiluun on pariskunnan yhdistävä tekijä. Sen vuoksi myös kosinta tapahtui Pelicansin jääkiekko-ottelun erätauolla, yleisön ja kameroiden läsnä ollessa vuonna 2014.

– Olemme todella kovia jääkiekkofaneja molemmat. Sen vuoksi Tomin kosinta osui ja upposi minuun, Suvi sanoo.

Hän oli nähnyt edellisenä yönä unta kosinnasta, mutta ei silti osannut odottaa tapahtumaa.

– Ihmettelin hieman, kun kameramies tuli eteemme ja Tomi alkoi hermostuneena kaivelemaan taskujaan. En ehtinyt ihmetellä pitkään, kun Tomi jo kaivoi sormuksen taskustaan ja kosi minua koko yleisön edessä, Suvi kertoo.

– Olin joskus haaveillut, että minua kosittaisiin Lahden Isku Areenalla. Jääkiekko ja erityisesti Pelicans ovat lähellä sydäntäni, mutta en ollut koskaan maininnut Tomille tästä haaveestani.

Tomi ei joutunut pettymään, sillä Suvi vastasi heti myöntävästi kosintaan. Pariskunta sai yleisöltä raikuvat aplodit. Vaikka peli päättyi HPK:n 2– 1 voittoon, juhlistivat Tomi ja Suvi iltaa lasillisilla kuohuvaa.

Rakkaudentäyteiset häät

Pari vihittiin viime kesänä Asikkalan kirkossa ja jatkot järjestetään Estelle-nimisessä juhlapaikassa kauniissa maisemissa järvenrannalla. Häiden ohjelmasta vastasivat kaasot ja bestmanit.

– Keskityimme toisiimme myös hääjärjestelyjen aikana. Puhalsimme yhteen hiileen ja otimme toistemme mielipiteet huomioon. Emme kinastelleet mistään emmekä ottaneet järjestelyistä valtavaa stressiä. Häämme olivat rakkaudentäyteiset.

Tomin mukaan häät onnistuivat, koska pari sai haluamansa hääpaikan, kirkon, papin ja pitopalvelun.

– Saimme häistä oman näköisemme. Kokonaisuus oli onnistunut. Emme joutuneet tekemään kompromisseja. Se varmasti näkyi myös lopputuloksessa, Tomi sanoo.

Perheenlisäystä tiedossa

Pian häiden vuosipäivää viettävällä pariskunnalla on myös muuta juhlan aihetta. He odottavat parhaillaan esikoistaan. Suvin raskaus on puolivälissä.

– Saimme tietää raskaudesta helmikuussa. Lapsen laskettuaika on lokakuussa, Suvi kertoo MTV:lle.

– Olemme todella onnellisia raskaudesta. Lasten saaminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Lapsi on todella toivottu, hän jatkaa.

Viisi vuotta yhtä pitänyt pari odottaa jo malttamattomana uuden tulokkaan syntymistä.

– Odotamme kovasti, että pääsisimme jo hoitamaan vauvaa. Joitakin hankintoja olemme jo tehneet pikkuisen varalle. Tällä viikolla saamme mahdollisesti tietää myös, onko lapsi tyttö vai poika. Elämme siis jännittäviä aikoja, Suvi hehkuttaa.

Suvin ja Tomin häitä päästään seuramaan 31.5. nähtävässä jaksossa.

Suomen ihanimmat häät finaalijakso AVAlla 31.5. kello 20.00!

Suomen ihanimmista häistä tehdään toinen kausi! Ovatko teidän häänne ensi kesän ihanimmat? Hae mukaan ohjelmaan täällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme