Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Nuoren parin vihkivalat saavat silmät kostumaan: "Näen sinussa tulevaisuuden"

Suomen ihanimmat häät -parin rakkaustarina ei jätä ketään kylmäksi. Pariskunta keskittyy hääjärjestelyissään siihen oleellisimpaan eli toisiinsa.

Suomen ihanimmat häät -ohjelman neljännessä jaksossa päästään kurkistamaan Julian ja Matin häihin.

Järvenpäästä kotoisin oleva pari on seurustellut muutaman vuoden, kunnes päättivät sinetöidä elämänkumppanuuden avioliitolla. Pitkä Julia on ollut mukana myös Huippu Malli Haussa -ohjelmassa.

Julia ja Matti tapasivat toisensa perinteisesti baarissa. Julian huomio kiinnittyi Mattiin ja hän menikin rohkeasti jututtamaan miestä.

Matti oli aluksi tilanteesta hieman hämillään, mutta tajusi nopeasti mitä hänen edessään oli.

Viikko ensitapaamisen jälkeen Julia ja Matti menivät oikeille treffeille luonnon helmaan.

Tästä lähti liikkeelle parin yhteinen taival ja kummallekin selvisi hyvin aikaisessa vaiheessa, että tämä on nyt se juttu, josta jokainen unelmoi.

– Menimme rannalle istumaan ja juttelimme. Se oli oikeastaan se päivä, kun kaikki vain loksahti kohdalleen, Matti sanoo.

Matti kosi Juliaa kotona reilun vuoden kuluttua ensitreffeistä. Hän sai Julian myötä vierelleen myös kaksi herttaista lasta, sillä Julialla on edellisestä suhteestaan kaksi lasta, 6-vuotias tytär ja 4-vuotias poika.

Uusperhekuvio napsahti heti kohdilleen, ja kaikki on ollut luontevaa ja kivutonta.

Oman jännitysmomenttinsa parin häihin tuo vieraslista. Julia jännittää, pääseekö hänen isänsä Filippiineiltä häihin.

Isän ja tyttären viime näkemisestä on ehtinyt kulua jo kolme vuotta. Lisäksi parin vieraslista uhkaa typistyä, kun Julian kaikki sukulaiset eivät pääsekään häihin.

Erikoista Julian hääpuvusta teki se, että morsian itse teki sen lähes kokonaan itse.

– Olen kuullut, että kun itse tekee oman hääpuvun, toisi huonoa onnea. Mutta aika paljon huonoa onnea pitäisi tähän liittoon tulla, että homma menisi nurin, Julia vannoo.

Vaikka pariskunnan hääjärjestelyt tahtovat jäädä viime tippaan, ei pariskunta jaksa stressata turhista. Ainoastaan häävalssi saa aikaan pientä kinastelua parin välille. Korviaan myöten toisiinsa rakastanut pari lukee vihkiseremoniassa koskettavat valansa.

Katso ylhäältä ote parin koskettavista vihkivaloista!

Onnistuuko parin häävalssi ja murtuuko pari kyyneliin lukiessaan valoja toisilleen? Se selviää Suomen ihanimmat häät -ohjelman neljännessä jaksossa 12.4.

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla 15.3. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme