Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Vuoden hääkuvaaja ikuisti Suomen ihanimmat häät -parin tärkeän päivän – mukana voittajakuva!

Suomen ihanimmat häät -parin tärkeän päivän ikuisti Vuoden Hääkuva 2016 -kilpailun voittanut Johanna Kempf. 

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa mukana olevat Julia ja Matti menivät viime kesänä naimisiin upeissa Suomi-maisemissa Järvenpäässä. Parin herkät hääkuvat ikuisti Vuoden hääkuvaajaksikin valittu Johanna Kempf

Dokumentaarisen hääkuvasarjan parhaaksi valittu Kempfin ikuistama kuva Lainakengissä valittiin helmikuussa Vuoden Hääkuva 2016 -kokonaiskilpailun parhaaksi otokseksi.

Kuvassa yhdistyvät pienen tytön herkkyys, romanttinen ympäristö ja häihin liittyvä unelma.

– Kuva kuvaa kaikkea sitä mistä häät on tehty: viattomuudesta, rakkaudesta, häähömpötyksestä ja perheestä, Kempf kuvaili MTV Lifestylen haastattelussa.

– Itseäni kuvassa erityisesti puhuttaa pienen tytön erillisyys, omien ajatusten kuplassa eläminen häähumun keskellä.

Kuva on otettu Ahlbergin tilalla Jokelassa.  Kun perheen tytär alkoi sovitella äitinsä hääkenkiä morsiuskammarissa, valokuvaaja huomasi hetkensä koittaneen.

– Kuvan ottohetki oli hyvin hektinen, sillä häissä kaikki tapahtuu vauhdilla. Tyttö on yhtäkkiä korkkareissa – ja kuvaajan ensimmäinen ajatus oli: ”Apua, onko kamera ja linssi kunnossa? Älä vain taita nilkkojasi lapsi-kulta!”, Kempf kertoo.

Sama herkyys ja dokumentaarinen ote näkyy myös muissa Julian ja Matin hääkuvissa. Kuvat on otettu hääpäivänä Ahlbergin tilalla Järvenpäässä. 

– Valokuvaus on itselleni enemmän kuin kauniin kuvan ottamista kuvattavasta, sillä haluan antaa kuvattavalle aina erityisen hetken, joka vahvistaa hänen itsetuntoaan ja tuo esille ne voimavarat ja sisäisen kauneuden, jotka hänellä oikeasti on ulkoisen kauneuden lisäksi, Kempf kertoo.

Julian ja Matin morsianeitona ja -poikana toimivat Julian 6-vuotias tytär ja 4-vuotias poika.

Julian ja Matin häitä päästään seuraamaan tiistaina 12.4. AVAlla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme