Mainos
Mainos
pihajaparveke_kansi

Suomen kaunein koti -sarjalle uusi ulottuvuus! Piha ja parveke -ohjelma johdattaa kesään

Piha ja parveke -ohjelmassa aurinkoinen suunnitteluhortonomi Kati Jukarainen johdattaa kesään.

Ohjelma nähdään MTV3:n keskiviikkoilloissa 3.5. klo 20 alkaen. Ohjelman lisäksi teema laajentuu myös 10-osaisen nettisarja Vinkkikympin puolelle, joissa on tarjolla vinkkejä puutarhan hoitoon.

Piha ja parveke -ohjelmassa pääsemme seuraamaan, kuinka tutut perheet toteuttavat kauniita viheruudistuksia pihoille, parvekkeille ja kodin sisätiloihin. Muutostöinä toteutetaan mm nuotiopaikan rakennus, pystypergola, kunttapiha ja nurmikon uusiminen. Mukaan mahtuu helposti ja nopeasti toteutettavia vinkkejä jokaisen perheen kesäpihoille ja parvekkeille.

Ohjelmaa emännöi vihtiläinen maisemasuunnittelija Kati Jukarainen, joka on todellinen puutarhan moniottelija. Kati suhtautuu palolla ja innolla kaikkeen puutarhaan liittyvään. Pihasuunnitelmien lisäksi Kati tuottaa runsaasti puutarha-aiheista materiaalia lehtijuttujen, kuvien, kuvitusten ja kirjojen muodossa.

– Uskon, että muillekin kuin minulle, piha on yhtä kuin koti. Olen onnellisimmillani, kun saan upottaa sormeni multaan, Kati nauraa.

Hän haluaa suunnitella pihoja, joiden kokonaisuus palvelee omistajaansa toimintojensa, toimivuutensa ja visuaalisuutensa puolesta. Kati kiertää myös messuilla ja tapahtumissa puhumassa puutarhaan liittyvistä aiheista. 

Vinkkikymppi-nettisarjassa esitellään nimensä mukaisesti käytännönläheisiä vinkkejä pihan ja puutarhan ehostukseen. Vinkkikympissä perehdytään lisää erilaisiin mm. kausikasveihin, yrtteihin, kasvualustoihin ja kesän eri vaiheiden kukkavalintoihin.  

Piha ja parveke MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 3.5. klo 20 alkaen 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme