Mainos
Mainos

Hanna Sumari: Ylisisustetut kodit ahdistavat

Suomen kaunein koti palaa ruutuun 8.9. Suosittua sarjaa tuomaroi jälleen Hanna Sumari.

Toimittaja Hanna Sumari on asumiseen, puutarhaan ja ruokaan erikoistunut vapaa toimittaja ja luennoitsija.

Kodin ensivaikutelma on Hannalle tärkeä, se mitä tuntee kun astuu ensi kertaa tilaan tai pihaan.

– Viime kaudella huomasin sen todella selkeästi ja tunne on vain vahvistunut. Ensivaikutelma on tärkeä ja se kertoo jo paljon kodista. Se mitä eniten kaipaan on rentous ja rohkeus toteuttaa itseään ja omaa makua.

– Kopioiminen ei toimi, siitä tulee aina päälle liimattu tunnelma. Ylisisustetut kodit alkavat ahdistaa. Kerroksellisuuden pitää näkyä, se tuo lämmön ja hyvän fiiliksen kotiin. Eikä huumorikaan kyllä pahasta ole!

Hanna kirjoittaa kahta blogia ja lehtijuttuja, juontaa tilaisuuksia ja luennoi eri puolilla Suomea sisustus- ja lifestyle-aiheista. Tänä syksynä Hannalta ilmestyy keittokirja arjen kiireisiin. Hanna tunnetaan myös useista asumiseen ja sisustamiseen liittyviä TV-ohjelmista.

Hanna asuu Espoossa omakotitalossa, joka on rakennettu vuonna 1947. Kolmesta tyttärestä 19-vuotias nuorimmainen asuu vielä kotona.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme