Mainos
Mainos

KUVAT: Hanna Sumarin koti hurmaa: "Sisustustyylini on erittäin rento"

Juuri ruokakirjan julkaissut Hanna Sumari kertoi kirjansa julkistamistilaisuudessa omasta sisustustyylistään.

Suomen kaunein koti -tuomari, Hanna Sumari, kertoi Pienet suuret reseptit -kirjansa julkistamistilaisuudessa sisustustyylistään.

– Sisustustyylini on erittäin rento. Pidän luonnonmateriaaleista. Rakastan moderneja klassikoita, mutta ne eivät sovi omaan sisustukseeni. Lisäksi olen kirjoittanut niistä niin paljon, että en jaksa katsoa niitä omassa kodissani. Ne ovat todella ihania ja kauniita, mutta pidän sekä pukeutumisessa että sisustuksessa merkittömistä tuotteista, toimittajana tunnettu Sumari kertoo.

Sumari löytää suosikkinsa myös tämän hetken sisustustrendeistä.

– Kerroksellisuus ja se, että sekoitetaan uutta ja vanhaa. Vihaan oikeastaan vain rumuutta ja välinpitämättömyyttä. Olen vuodesta 1993 tehnyt sisustusohjelmia televisioon ja yksi syy siihen, miksi olen voinut tehdä sitä niin kauan, on se, että pidän kaikista tyyleistä: antiikista, modernista, minimalistisesta, runsaasta... – jos ne vain ovat kauniita ja harmonisia, Sumari summaa.

Tällainen on Hanna Sumarin koti – katso upeat kuvat sisustuksesta:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme