Mainos
Mainos

Pukeutumista pusikossa! Paljastuksia Suomen kaunein koti -kulisseista

Suomen kaunein koti -ohjelman tuomaristossa istuva Hanna Sumari paljastaa blogissaan mehukkaita yksityiskohtia suosikkiohjelman kuvauksista.

Suomen kaunein koti -ohjelman tuomaristossa istuva Hanna Sumari kirjoittaa blogissaan saavansa paljon kyselyitä ohjelman tekemisestä.

Nainen päätti tarjoilla vastauksia niitä janoaville ja paljastaa kirjoituksessaan mielenkiintoisia yksityiskohtia suosikkiohjelman teosta.

– Aamulla kuvattavaan kotiin menee kuvausryhmä, joka haastattelee ja kuvaa kodin sekä sen asukkaat. Siitä en tiedä yhtikäs mitään. Näen asukkaat vasta televisiosta ihan kuten kaikki muutkin katsojat. Me tuomarit emme tapaa heitä lainkaan, emmekä saa heistä mitään tietoja. Joskus meille voidaan kertoa esimerkiksi kuinka monta ihmistä kodissa asuu, mutta ei juuri muuta, Sumari kirjoittaa.

Kun tuomarikolmikko on meikattu ja kammattu, lähtevät he ajamaan kohti kohdetta.

Aleksi ajaa käytännössä aina, mikä on ihanaa, koska hän ajaa hyvin ja lisäksi hän on huono eksymään, missä taas minä olen erittäin taitava, sisustustoimittaja kehuu.

Rypistymis- ja sotkeutusmisvaarojen vuoksi kuvausvaatteet puetaan kuitenkin ylle vasta juuri ennen pihaan ajamista.

– Syöminen on toivottavaa ja tärkeää mutta myös vaarallista, nimittäin siinä tapauksessa, että kuvausvaatteet on jo päällä. Jos soosit on mekolla niin siinähän ne sitten ovat. Minulla on periaatteena, etten koskaan syö kuvausvaatteissa. Sumari kirjoittaa.

Samalla nainen paljastaa koomisimmat keinot saada kuvausvaatteet ylle tien päällä:

– Harva on se vaate, joka kestää esimerkiksi kolme tuntia autossa istumista rypyttä. Siksi saatamme vaihtaa vaatteet vasta perillä. Mutta kun emme saa mennä perille asti, ettemme näe mitään etukäteen, perillä tarkoittaa esimerkiksi auton takana parkkipaikalla, autossa sisällä, pusikossa tai bensa-aseman vessassa. Se on mielettömän glamöröösiä!!

Lue lisää paljastuksia ohjelman tekemisestä Hanna Sumarin blogista!

Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme