Mainos
Mainos

Saaristosta Lapin jylhiin maisemiin – Suomen kaunein koti palaa ruutuun uusin kohtein

Suomen kaunein koti kutsuu jälleen mukaan ihastelemaan toinen toistaan upeampia koteja eri puolilla Suomea.

Suomen kaunein koti -sarjan kolmas tuotantokausi starttaa maanantaina 21. maaliskuuta. Suomen kauneinta kotia etsivät tuttuun tapaan sisustussuunnittelija Milla Alftan, arkkitehti Aleksi Niemeläinen ja sisustustoimittaja Hanna Sumari.

12-osaisen ohjelmasarjan tulevissa jaksoissa nähdään kaiken kokoisia suomalaisia koteja täynnä rohkeita ideoita, raikkaita sisustuksia, taitavaa tilankäyttöä, valoa, värejä ja luonnon ja asumisen harmoniaa. Ohjelmassa liikutaan ympäri Suomea aina eteläisimmästä saaristosta Lapin jylhiin maisemiin. 

Suosikkiohjelman kolmannella tuotantokaudella nähdään 33 erilaista kotia. Ohjelmassa ihastellaan valossa kylpeviä lofteja, kompakteja kerrostalokoteja, maalaisromanttisia unelmia ja rohkeasti remontoituja satavuotiaita talokaunottaria. Luvassa on upeita meri-, järvi- ja jokimaisemia niin maaseudulla kuin kaupungeissakin.

Kauniiden kotien joukossa on myös jälleen perinteisiä kuin erikoisempiakin asuntoja. Ohjelma vierailee rennoissa rintamamiestaloissa ja pittoreskeissa puutalokortteleissa mukulakivikatujen varrella.

Tällä kaudella katsojille on tarjolla myös Vinkkivarkaat-videot, joissa ohjelman tuomarikolmikon jäsen poimii ja esittelee kustakin tarkastelun alla olevasta kohteesta löytämänsä erityisen inspiroivan ja oivallisen ratkaisun, jonka katsojat voivat halutessaan toteuttaa omissa kodeissaan. Videoita on tarjolla jokaisesta esitellystä kohteesta ja ne ovat katsottavissa ohjelmasivuilla sekä MTV Katsomossa ennen ohjelmajakson ensiesitystä.

Suomen kaunein koti valitaan sarjan päätteeksi yleisöäänestyksellä 11 finalistin joukosta. Voittajakodin asukkaat palkitaan Suomen kaunein koti -kunniakirjalla ja 10 000 eurolla.

Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla maanantaisin 21.3. klo 20.05 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme