Mainos
Mainos

Suomen kaunein koti -tuomari Aleksi Niemeläinen: Nämä asiat määrittävät onnistuneen kodin

Suosittu Suomen kaunein koti palaa jälleen ruutuun 8.9. MTV3-kanavalle. Uutena tuomarina aloittaa Aleksi Niemeläinen.

Arkkitehti Aleksi Niemeläinen on toinen arkkitehtitoimisto Poseidon Helsinki  Oy:n perustajista sekä osakkaana suunnittelutoimisto Futudesign Oy:ssä.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Aleksi oli ehtinyt jo työskennellä monien merkittävien kaupunkisuunnittelu- ja rakennushankkeiden parissa sekä tehdä useita palkittuja kilpailuehdotuksia kotimaisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Suunnittelutyönsä rinnalla 35-vuotias Aleksi opettaa kaupunkisuunnittelua Aalto yliopistossa.

Aleksille arkkitehtuuri on tapa hahmottaa ympäröivää maailmaa. Hänestä hienointa, mutta samalla haastavinta arkkitehdin työssä ovat toteutuneiden projektien pitkäaikaiset vaikutukset ihmisten elämään.

– Haluaisin katsojien ymmärtävän, ettei Suomen kauneinta kotia luoda uusilla verhoilla ja muutamalla sohvatyynyllä. Tontti, rakennus, huonetilat ja sisustus ovat kaikki tärkeitä osa-alueita, jotka määrittävät onko koti onnistunut kokonaisuus.

Aleksi asuu avopuolisonsa kanssa asunnoksi muutetussa toimistotilassa Helsingin ydinkeskustassa. Aktiivinen mies harrastaa purjehdusta, lumilautailua, pyöräilyä ja juoksemista. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme