Mainos
Mainos

Unohda ahdas tuulikaappi – näin toimiva on tilava eteinen

Nappaa Vinkkivarkaidet neuvot ja huomioi nämä kotisi suunnittelussa!

Huippusuositussa Suomen kaunein koti -ohjelmassa päästään ihailemaan toinen toistaan upeampia koteja eri puolilla Suomea.

Sarjassa luodaan tarkka katsaus kaiken kokoisiin suomalaiskoteihin, jotka pursuavat rohkeita ideoita, raikkaita sisustuksia, taitavaa tilankäyttöä, valoa, värejä ja luonnon ja asumisen harmoniaa.

Suomen kauneinta kotia etsivät sisustussuunnittelija Milla Alftan, arkkitehti Aleksi Niemeläinen ja sisustustoimittaja Hanna Sumari, jotka napsivat näkemistään kodeista käyttökelpoisia vinkkejä myös katsojien kokeiltaviksi. Tuoreimmassa Vinkkivarkaat-videossa liputetaan muun muassa tilavan eteisen puolesta.

– Eteisen ei aina tarvitse olla se ahdas tuulikaappi, jossa on kengät sikin sokin ja joka on täynnä takkeja, eikä portaikko ole välttämätön paha, joka pitää sysätä johonkin nurkkaan. Ne voi yhdistää, ja se voi olla oikeasti tosi hieno kokonaisuus, Niemeläinen vinkkaa.

Mitä tärppejä Sumari ja Alftan nostavat esiin? Katso video artikkelin pääkuvan kohdalta!

Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme