Mainos
Mainos

Helppo vinkki sisustukseen – näin saat harmonisen kokonaisuuden kotiisi

Suomen kaunein koti -sarjan Vinkkivarkaat-videoilla tuomaristo nappaa jaksossa nähdyistä kohteista ideoita katsojille.

Suomen kaunein koti palaa ruutuun 21. maaliskuuta kolmannen kauden voimin. Suomen kauneinta kotia etsivät tuttuun tapaan sisustussuunnittelija Milla Alftan, arkkitehti Aleksi Niemeläinen ja sisustustoimittaja Hanna Sumari.

Tällä kaudella netissä nähdään myös Vinkkivarkaat-sarja. Maanantaisin julkaistavassa nettisarjassa kolmikko poimii ja esittelee kustakin tarkastelun alla olevasta kohteesta löytämänsä erityisen inspiroivan ja oivallisen ratkaisun, jonka katsojat voivat halutessaan toteuttaa omissa kodeissaan. 

Ensimmäisessä videossa Milla Aftan vinkkaa, kuinka taiteen voi ottaa osaksi sisustusta. Jaksossa nähtävässä kohteessa oli seinällä olevasta taulusta napattu inspiraatiota sisustukseen. 

– Se on helppo tapa tuoda väriä sisustukseen. Valitaan värejä tapetista tai taulusta ja toistetaan niitä sohvatyynyissä, verhoissa, matoissa ja pienissä esineissä. Saadaan harkitun harmoninen kokonaisuus aikaiseksi, Aftan vinkkaa.

Katso jakson muut vinkit ylhäältä olevalta videolta!

Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20:05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme