Mainos
Mainos
skp_940x400

Lifestyle-toimittaja Hanna Sumari

Hanna Sumari on tuttu monista TV-ohjelmista kuten Joka kodin asuntomarkkinat, Divaani, Mökkitalkoot, T.i.l.a., Moottoripyöräpäiväkirjat, 50 parasta ravintolaa ja viimeisimpänä Suomen kaunein koti.

Ennen TV-töitä Hanna oli ammatiltaan tiedottaja ja asiakkaat edustivat kaikkea lifestyleen kuuluvaa muodista asumiseen, kosmetiikasta liikuntaan ja ravintoloista puutarhanhoitoon. Tiedottajan ammatti, on antanut Hannalle laajat tiedot monista asioista ja vienyt häntä erilaisten työtehtävien pariin.

TV-toimittajan työn lisäksi hän kirjoittaa juttuja aikakauslehtiin, juontaa tapahtumia, suunnittelee ja toteuttaa PR-tapahtumia ja toimii tuotetiedottajana, on radiotoimittaja, luennoi sisustuksesta, puutarhanhoidosta sekä positiivisesta elämänasenteesta ja kirjoittaa kahta blogia. Viimeisen vuoden aikana häneltä on myös ilmestynyt kaksi keittokirjaa Pienet suuret reseptit ja kolmen muun tekijän kanssa yhdessä Välipalat – virtaa superfoodeista.

Hanna asuu Espoossa vanhassa puutalossa suuren puutarhan keskellä, joka kukkii keväästä syksyyn. Unelmana on rakentaa pihaan yrtti- ja kasvimaa marjapensaineen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme