Mainos
Mainos
skp_940x400

Maisema-arkkitehti Tommi Heinonen

Maisema-arkkitehti Tommi Heinonen on VSU maisema-arkkitehdit Oy:n toinen perustaja ja toimitusjohtaja. VSU on maisema- ja puutarhasuunnitteluun erikoistunut perheyritys, jolla on toimipisteet Oulussa ja Helsingissä.

Arkisen suunnittelutyön ohella Tommi on tehnyt töitä opetustehtävissä Oulun arkkitehtuurin osaston maisemasuunnittelun kursseilla ja pitänyt luentoja Aalto-yliopistossa, Oulun arkkitehtiosastolla ja muissa oppilaitoksissa.

Erityisen mielissään hän on kun maisema-arkkitehtuuri nivoutuu voimakkaasti yhteen teknisten ratkaisujen kanssa. Esimerkkinä tästä on hulevesien käsittely osana kaupunkiympäristöä.

Arkinen hyvin suunniteltu ympäristö on parhaimmillaan kun se on visuaalisesti kaunis, toimiva ja sillä on myös teknisiä ja ekologisia merkityksiä.

Tommin mielestä kaunis piha tuottaa asukkaille ja ohikulkijoille iloa ja tyydytystä ympäri vuoden, se on tilallisesti rytmikäs ja elämäntäyteinen kokonaisuus. Hän toivoo, että Suomen kaunein piha –ohjelma on katsojilleen inspiraation lähde, joka innostaa kiinnittämään huomiota omaan ympäristöönsä, oli oma ympäristö sitten ikkunapuutarha, kerrostalopiha tai kartanopuisto.

Tommi asuu perheensä kanssa Oulussa vaikka suuri osa työpäivistä kuluukin matkoilla ympäri Suomea. Työkseen paljon puhuva mies rauhoittuu kesäisin purjehduksen parissa Perämeren tyrskyissä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme