Mainos
Mainos
skp_940x400

KUVAT: Hanna Sumari remontoi itselleen unelmien pihan: ”Näkymä on niin kaunis!”

Hanna Sumari arvioi näyttäviä pihoja Suomen kaunein piha -ohjelmassa. Nyt Sumari esittelee unelmiensa pihan, joka sattuu olemaan hänen omansa. 

Suosittu Suomen kaunein koti saa sisarohjelman, kun puutarhaan ja pihanhoitoon keskittyvä Suomen kaunein piha starttaa MTV3-kanavalla 7.4.

Mukana Suomen kauneinta pihaa on etsimässä useista lifestyle-ohjelmista tuttu Hanna Sumari. Mutta millainen olisi tuomarin oma unelmien piha?

– Minulla on jo sellainen. Unelmien pihasta ei puutu muuta kuin merinäköala, Sumari nauraa. 

Tv-persoonan unelmapiha on vuonna 1947 rakennetun, espoolaisen kotitalon piha.

– Kolme vuotta sitten tämä vanha iso piha laitettiin uusiksi, ja tämä on kyllä ihan mielettömän ihana. Tykkään erityisesti pihan kukista ja kasveista. Lisäksi pidän pihan tuoksuista ja selkeydestä, luonnonkivistä ja siitä, että piha ei ole ihan viivoittimella vedetty, vaan mukana on jotain luonnonmukaisuutta, Hanna Sumari kuvailee.

– Mutta parasta on se näkymä, jonka näen. Ihaninta on se, kun ajan pihaan, ja näkymä on niin kaunis, niin kaunis! Toinen ihana näkymä on se, kun katson talosta ulos puutarhaan. Se tuottaa todella paljon mielihyvää, hän jatkaa.

Sumarin näyttävä piha on täynnä kasveja, jotka ovat tuoneet pihaan mukaan runsaasti elämää.

– Meillä on asunut täällä aina kärppä. Pieni valkoinen kärppä, se on ihan uskomatonta! Lisäksi kasvit tuovat pihaan paljon lintuja ja hyönteisiä, jotka suhahtelevat ympäriinsä, se on aivan mahtavaa, tv-kasvo hehkuttaa.

– Tietysti runsaassa kasvillisuudessa on se huono puoli, että puput haluaisivat syödä kaikkia ihania kasveja, nainen nauraa. 

Katso kuvat Hanna Sumarin upeasta pihasta! 

Suomen kaunein piha MTV3-kanavalla 7.4. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme