Mainos
Mainos
Mainos

Tämä teemareitti tempaa lapset mukaansa! Duudsonit Activity Parkiin voi tutustua Asuntomessuilla

Tänä vuonna perheen pienimmät viihtyvät Asuntomessuilla aivan erityisesti, sillä Duudsonit Activity Park ja Asuntomessut ovat toteuttaneet yhteistyössä teemareitin messualueelle. 

Duudsoneiden aktiviteettipuisto Duudsonit Activity Park näkyy myös Asuntomessuilla Seinäjoella viihdyttäen erityisesti perheen pienimpiä. 

– Halusimme tuoda hieman maistiaisia suuremmasta puistosta Seinäjoen Asuntomessuille. Tarjolla on myös sellaisia aktiviteetteja, joita ei itse puistosta löydy, kuten minigolfia kertoo Duudsonit Activity Parkin toimitusjohtaja Maarit Karvonen

Duudsonit Activity Park -teemareittiin kuuluu kaiken kaikkiaan kahdeksan eri pistettä, jotka sisältävät muun muassa autoradan, frisbeegolfia ja koripalloa. 

– Hieman suuremmat lapset voivat jäädä esimerkiksi johonkin teemareitin pisteeseen viihtymään ja vanhemmat kiertää sen aikaa aluetta. 

Lapset voivat jäädä viihtymään teemareitin varrelle, kun vanhemmat katselevat messualuetta. 

Myös perheen kaikkein pienimmät on huomioitu Lapsiparkin puolella, jossa päiväkoti JUMPissa käytössä olevia aktiviteetteja pääsevät kokeilemaan 2–7-vuotiaat lapset. Paikalla on koulutettua henkilökuntaa, joten lapset voi jättää huoletta hoitoon ja nauttia itse messujen antimista. 

Tarkkasilmäinen kävijä voi bongata Seinäjoen Asuntomessuilta myös Duudsonit itsensä, sillä HP Parviainen ja miesten lapsuudenystävä Mikael Muurimäki ovat rakentaneet alueelle omat talonsa.

– Mikaelin pihalla voit kokeilla tauluheittoa ja HP:n kodissa legendaarista kummarilätäsyä, Karvonen lupaa. 

HP Parviaisen talossa voit testata legendaarista kummarilätäsyä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme