Mainos
Mainos

Jenni Levävaara: Tämä on tärkein asia, jonka Suurin pudottaja -kilpailijat ovat oppineet

Suurin pudottaja -sarjan valmentaja Jenni Levävaara paljasti, mikä on hänen mielestään tärkein asia, jonka kilpailijat ovat oppineet leirin aikana.

Liikunnan ilo on Jennille itselleen äärimmäisen tärkeä osa elämää. Valmentaja uskookin, että tärkein asia, jonka kilpailijat ovat oppineet, liittyy erilaisten urheilulajien kokeilemiseen.

– Ne kilpailijat, jotka ovat olleet mukana pidempään pääsevät kokeilemaan aika monia eri liikuntalajeja, Jenni toteaa.

Liikunta on terveellisten elämäntapojen perusta ja Jenni uskoo kilpailijoiden saaneen leiriltä eri liikuntalajien kokeilemisesta kokemuksia, jotka tulevat tuottamaan hedelmää koko loppuelämän ajan. Eri lajien kokeileminen melomisesta lenkkeilyyn on auttanut monia kilpailijoita löytämään lajeja, joiden parissa he haluavat jatkossakin viettää aikaa.

– Se on tärkeintä, että kilpailijat ovat päässeet kokeilemaan niin paljon erilaisia lajeja ja mahdollisesti löytäneet sen oman lajinsa, josta he tykkäävät erityisen paljon, Jenni kertoo.

Kun liikunnasta nauttii, on sen harrastaminen helpompi ottaa osaksi arkirutiineja myös kotioloissa.

– Minulle on tärkeää, että ne muutokset ovat pysyviä, Jenni toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme