Mainos
Mainos

Kuvat: Suurin pudottaja -voittaja lähes tuplasi painonsa: Nolottaa ja hävettää

Ali Vincent karisti vuonna 2008 Suurin pudottaja -kilpailussa lähes puolet painostaan ja voitti kilpailun ensimmäisenä naisena. Nyt hän on lihonut takaisin lähes samoihin mittoihin.

Alison ”Ali” Vincentin vaikuttavaa muodonmuutosta saatiin todistaa vuonna 2008. Vincentin aloituspaino oli 106,5 kiloa. Kilpailun aikana nainen karisti 48 prosenttia alkupainostaan ja painoi lopulta 55 kiloa.

Hän voitti kauden ja samalla hänestä tuli ensimmäinen nainen, joka on koskaan voittanut Suurin pudottaja -ohjelman.

Nyt nainen paljastaa Facebookissa, ettei paino ole pysynyt hallinnassa. Suurin pudottaja -ohjelman voitosta on nyt kahdeksan vuotta.

Vincent kertoo, että kahdeksaan vuoteen on kuulunut ylä- ja alamäkiä, menestystä ja menetyksiä, sekä valtavia saavutuksia ja painajaismaisia hetkiä.

– Rehellisesti sanottuna osa koettelemuksista on ottanut minusta niskalenkin ja olen joutunut ponnistelemaan. Kun joudun ponnistelemaan menen lukkoon, koen oloni yksinäiseksi, työnnän ihmiset pois, piiloudun, nukun päivät pitkät, syön, yritän kokea oloni tyydytetyksi ja lohdutetuksi, mutta mikään ei tarjoa todellista lohdutusta, Vincent kirjoittaa Facebookissa.

Hän kertoo, että 15. huhtikuuta oli hänen vuosipäivänsä Suurin pudottaja -voitosta ja 16. huhtikuuta hän liittyi Painonvartijoihin.

Tältä Vincent näyttää nyt.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Painoin lähes saman verran kuin silloin, kun aloitin Suurimmassa Pudottajassa. Vannoin, etten koskaan olisi siinä painossa enää. En voinut ajatella, että painaisin jonain päivän yli 200 paunaa (90 kiloa) taas, hän avautuu.

– Minua hävettää. Minua nolottaa. Olen häkeltynyt. Tunnen oloni epäonnistujaksi.

Hän ei aio kuitenkaan luovuttaa. Hän kertoo aiemmin miettineensä johtuiko lihavuus siitä, että hän oli onneton, vai toisin päin. Lopulta hän tajusi, ettei sillä ole väliä mistä onneton olo tai lihavuus johtui, mutta kummallekin olisi tehtävä jotain.

Nyt hän on kuitenkin paremmassa tilanteessa. Hän kiittelee parisuhdettaa ja ystäviään ja kertoo toivovansa viimein tulevansa raskaaksi.

– Olen päättänyt, että tunnen oloni ylpeäksi itsestäni vielä uudestaan! Häpeä voi painua hiiteen! Olen pelännyt julkista häpeää ja halveksuntaan niin paljon, että olen luonut itselleni enemmän kipua kuin kukaan muu ikinä pystyisi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme