Mainos
Mainos

Kuvat: Tosielämän suurin pudottaja: Laihdutti 60 kiloa ja hankki toyboyn

Brittinainen Katie Williams karisti hurjan määrän kiloja ja hurmasi itselleen nuoren toyboyn.

Brittiläistä Katie Williamsia, 35, voi ansaitusti tituleerata tosielämän suureksi pudottajaksi. Williams teki huiman elämänmuutoksen ja karisti lopulta peräti puolet elopainostaan. 

Alunperin yli 130 kiloa painanut Williams pudotti painostaan 63 kiloa. Hän kieltäytyi menemästä naimisiin lapsuudesta asti tuntemansa miehen kanssa, ennen kuin oli pudottanut puolet painostaan. 

Painonpudotuksen jälkeen pari menikin naimisiin, mutta liitto päättyi nopeasti miehen tultua mustasukkaiseksi hoikistuneen vaimonsa saamasta huomiosta. 20-vuotinen suhde päättyi kahden vuoden avioliiton jälkeen.

Vain kuukautta myöhemmin Williams tapasi 23-vuotiaan maalarin Jackin. Nyt kaksikko on pitänyt yhtä neljän kuukauden ajan. 

Williams sanoo saaneensa uuden rakkaan myötä uuden elämän.

– Jack saa minut tuntemaan itseni seksikkääksi ja hän kehuu minua jatkuvasti. Hän todella rakastaa jokaista osaa minusta, jopa niitä, joita itse vielä vihaan ja joita häpeilen.

Williamsilla on kaksi lasta aiemmasta liitostaan lapsuudenrakkautensa kanssa. Uusi kulta on kuitenkin tehnyt ihmeitä aiemmin epävarman naisen itsetunnolle.

– Jack on auttanut minua pääsemään yli epävarmuuksistani ja tuntemaan oloni paremmaksi. Lapseni ja muu perheeni ovat tavanneet Jackin ja he tulevat hyvin toimeen hänen kanssaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme