Mainos
Mainos

Mentiinkö Suurin Pudottaja -ohjelmassa liian pitkälle? Finalisti kritisoi alipainoa!

Suurin pudottaja -ohjelmassa mukana kilpaillut Sonya Jones tiputti painoaan huimat 65 kiloa. Pian kilpailun jälkeen kilot tulivat kuitenkin takaisin.

Tammikuussa Amerikassa loppuneella Suurin pudottaja -ohjelman 16.tuotantokaudella painonpudotuksessa kisannut Sonya Jones puolitti painonsa, vaa'an näyttäessä alimmillaan 63 kiloa. Kahdeksannen tuotantokauden kilpailijat olivat osa mittavaa ylipainoa koskevaa tutkimusta.

Tulokset herättivät vahvoja ajatuksia niin kilpailijoissa kuin yleisössäkin. Aggressiivisen ja radikaalin painonpudotuksen pitkäaikaisvaikutukset elimistöön suorastaan järkyttivät: aineenvaihdunta jäi pysyvästi alentuneelle tasolle, tehden painonhallinnasta entistä vaikeampaa.

Sonya Jones kommentoi The State Journal Registerin artikkelissa metodeita ja tavoitteita, jotka heille ohjelmassa annettiin.

– Lähes kaikki kilpailijat ovat lihoneet ohjelman finaalijakson jälkeen. Mutta finaalipainomme oli alle ihannepainon, Jones sanoo.

– Ohjelman lääkäreiden mukaan ihannepainoni olisi 77 kiloa. Toisin sanoen olin 14 kiloa alipainoinen. Suurin osa finalisteista oli alipainoisia, nainen muistelee. 

Tällä hetkellä Jones painaa noin viitisen kiloa yli ihannepainonsa. Myös hänen painonsa kehitys on samassa linjassa tehdyn tutkimuksen tulosten kanssa.

– Kun on käynyt lävitse näin nopean ja kovan painonpudotuksen, se sekoittaa aineenvaihdunnan. Se on totta. Nyt joudun tekemään paljon kovemmin töitä pitääkseni painon kurissa, Jones tuskaili.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme