Mainos
Mainos

Millä perusteella Suurin pudottaja -kilpailijat äänestävät viikon putoajan?

Suurin pudottaja -sarjassa joka sunnuntai hyvästellään yksi kilpailija, jonka muut kilpailijat valitsevat äänestämällä, mutta millä perusteella kilpailijat äänestävät?

Ovatko kilpailijat ryhtyneet pelaamaan vai tehdäänkö äänestyspäätökset punnitusten jälkeen puhtaasti tunteella? Kilpailijat paljastivat, syntyvätkö päätökset järjellä vai tunteella tiukoissa äänestystilanteissa.

Äänestyspäätöksessä tunteet painavat

Petri kertoo, että hänen äänestyspäätökseensä vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kaikki talossa tapahtuvat asiat.

– Minä äänestän hyvin paljon tunteella ja fiiliksellä, Petri kertoo.

Petri myöntää, että tapahtumat kulissien takana vaikuttavat niin ikään paljon siihen, millaisia päätöksiä äänestysten suhteen tulee tehtyä.

– Esimerkiksi ruokaa laittaessa toiset ovat mukana auttamassa ja toiset makaavat sohvalla. Tällaisista tilanteista päähän tulee ajatuksia, jotka auttavat kokoamaan tietynlaisen päätöksen äänestyksiä varten, Petri kertoo.

Pelin henki valkenee vähitellen

Merja myöntää, että kilpailun edetessä äänestyspäätösten luonne on vähitellen muuttunut.

– Alussa mietimme sitä, että kuka tarvitsi leiriä enemmän ja kilpailun edetessä olen alkanut miettimään enemmän sitäkin, että kenestä olisi hyvä päästä eroon kilpailun kannalta, Merja toteaa.

Tärkeintä Merjalle on kuitenkin ollut sen punnitseminen, kenen kanssa leirillä viihtyy kaikkein parhaiten.

– Olen ajatellut sitä, että kenen kanssa haluamme jatkaa leirillä olemista, Merja kertoo.

Kuka pystyy treenaamaan kotona?

Teemu kertoo, että sekä yksin äänestäessään että yhdessä Hannan kanssa äänestettyään hänelle on ollut tärkeää miettiä sitä, kuinka hyvät mahdollisuudet kilpailijoilla on onnistua laihdutusurakassa kotioloissa.

– Olemme tehneet päätöksiä sekä tunteella että järjellä. Osa päätöksistä on tehty sen mukaan, että kuka pystyisi kotona treenaamaan ja osassa on ollut tunteetkin mukana – ja tietysti se, mitä Hanna on halunnut. Olemme pitäneet silmällä sitä, että millainen päätös on hyödyllinen sekä minulle että Hannalle, Teemu kertoo.

Teemu kertoo, että veljellinen kilpailu Aatun kanssa on auttanut häntä tsemppaamaan haasteissa. Tämäkin on vaikuttanut äänestyspäätöksiin.

– Aatun kanssa meillä on ollut heti alusta asti sellaista veljellistä kilpailua. Aatu on piiskannut minua eteenpäin treeneissä ja sen takia en ole halunnut äänestää Aatua pois, Teemu toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme