Mainos
Mainos

Mitä Suurin pudottaja -Aatulle kuuluu nyt?

Suurin pudottaja -sarjassa pronssisijalle yltänyt Aatu on löytänyt finaalin jälkeen Sen Oikean liikuntalajin. Tätä nykyä nuorimies liikkuu paljon sekä yksin että ystäviensä kanssa.

Finaalin jälkeen Aatu antoi itselleen hetkellisesti höllätä treenaamista. Pian pyöräilyharrastus vei miehen kuitenkin mukanaan.

– Finaalin jälkeen liikunnan määrä väheni, mutta olen käynyt vähintään neljä kertaa viikossa lenkillä. Keväällä aloin myös pyöräilemään aktiivisesti: olen polkenut paljon yli 50 kilometrin lenkkejä, Aatu kertoo.

Jokaista suupalaansa Aatu ei nykyään vahdi, mutta ruokavalion runko on kunnossa, eikä herkuttelu ole enää hallitseva osa arkea.

– Syön nykyään aika normaalisti. Mietin sitä, että sokereita ja hiilihydraatteja ei tulisi syötyä liikaa. Syön paljon salaattia, Aatu toteaa.

Erityisen tyytyväinen Aatu on siihen, että hänen lähipiirinsä on pysynyt suurena tukena elämänmuutoksen aikana. Kokiksi opiskelevan Aatun ystävät ovat toivottaneet terveelliset elämäntavat lämpimästi tervetulleiksi myös omaan elämäänsä.

– Jos käyn kavereiden kanssa syömässä, niin me menemme usein salaateille – myös ystäväni ovat alkaneet syömään enemmän salaattia. Kavereiden kanssa on nykyään helppo myös treenata, Aatu kertoo.

Katso Suurin pudottaja -finaalijakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme