Mainos
Mainos

Mitä Suurin pudottaja -Emmille kuuluu nyt?

Suurin pudottaja -sarjassa toiseksi sijoittunutta Emmiä on puraissut liikuntakärpänen. Sen sijaan, että nuori nainen olisi höllännyt tahtia liikunnan ja tiukan ruokavalion saralla, liikkuu hän yhä ainakin kymmenen tuntia viikossa.

Emmi on löytänyt useamman sellaisen lajin, jotka ovat vieneet hänet mennessään. Erityisen tärkeää Emmille on tätä nykyä kahvakuulatuntien ohjaajana toimiminen.

– Ohjaan itse nykyään kahvakuulaa, harrastan defendoa, käyn salilla ja lenkkeilen, Emmi listaa.

– Rakastan sitä mitä teen ja haluan  tehdä sitä mahdollisimman paljon! Minulle on todella tärkeää olla itse ohjaajana, jotta pystyn motivoimaan muita ihmisiä ja näen sitä onnistumisen iloa ja riemua harrastajissa. Se tsemppaa myös minua, Emmi kertoo.

"Suurin pudottaja muutti elämäni"

Emmi on innostunut liikunnasta siinä määrin, että hänen läheisensä ovat ihmeissään. Sen lisäksi, että nuori nainen karisti hurjan määrän kiloja, on hänen koko elämänasenteensa muuttunut Suurin pudottaja -sarjan myötä.

– Olen saanut lähipiiriltäni jo vähän palautetta, että minun pitäisi ehkä levätä välillä. Liikunnasta on kuitenkin tullut minulle se tärkein tapa viettää vapaa-aikaa – se on asia, joka pitää minut järjissäni, Emmi kertoo.

Treenitunteja viikossa hänelle kertyy paljon.

– Treenaamisesta on tullut minulle elämäntapa. Treenaan noin kymmenen tuntia viikossa – joskus vähän enemmän ja joskus vähän vähemmän, Emmi toteaa.

Emmi ei ole katunut päivääkään sitä, että hän lähti mukaan ohjelmaan – päinvastoin. Nuori nainen ei olisi koskaan osannut kuvitella, kuinka tärkeä kokemus ohjelmaan osallistumisesta hänelle muodostuu.

– Suurin pudottaja oikeasti muutti elämäni. Vaikka se kuulostaa kliseiseltä, niin ohjelma todella muutti kaiken, Emmi huokaa.

Katso Suurin pudottaja -finaalijakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme