Mainos
Mainos

Mitä Suurin pudottaja -Teemulle kuuluu nyt?

Suurin pudottaja -kilvan voittanut Teemu on finaalin jälkeenkin säilyttänyt onnistuneesti uuden, liikunnallisemman elämäntavan. Finaali oli miehelle helpotus ja nyt treenaamisesti on tullut luonteva osa arkea.

Finaalin jälkeen Teemu on antanut itselleen luvan myös höllätä: aina ei tarvitse treenata täysillä tehoilla, vaikka kuinka uuvuttaisi. Tästä huolimatta liikunta on säilyttänyt paikkansa Teemun perheen arjessa.

– Finaaliin asti treenaamisen kanssa mentiin sekä henkisesti että fyysisesti äärirajoilla. Se oli koko perheenkin kannalta aika rankkaa. Vaimoni sai koko kilpailun ajan hoitaa miltei yksin lapsia, Teemu muistelee.

– Finaalin jälkeen aktiivinen elämäntapa on säilynyt ja olen treenannut säännöllisesti, mutta työt ja perhe ovat vieneet enemmän aikaa. Olen myös päättänyt, etten luovu yöunista treenaamisen vuoksi. Treenaamisen kohdalla olemme sopineet niin, että myös vaimoni pääsee treenaamaan: joku toinen kerta lähden itse salille ja toisella kertaa hän pääsee urheilemaan. Teemu toteaa.

Finaali oli tietyllä tapaa helpotus Teemulle myös ruokavalion saralla. Pitkään odotetun punnituksen jälkeen mies on antanut itselleen luvan myös herkutella silloin tällöin.

– Ruokavaliossa yritän pysyä niin tiukasti kun pystyn – mutta kyllä välillä lipsunkin siinä.

Katso finaalijakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme