Mainos
Mainos

Painonsa lähes tuplannut Suurin pudottaja häkeltyi saamastaan palautteesta

Suurin pudottaja -voittaja Alison Vincent saa tukea ja ymmärrystä sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalainen Alison Vincent osallistui Suurin pudottaja -ohjelmaan vuonna 2008, ja päätyi olemaan ensimmäinen ohjelman voittanut nainen. Vincent onnistui tuolloin karistamaan alkupainostaan peräti 48 prosenttia, ja show'n päättyessä nainen painoi enää 55 kiloa.

Tällä viikolla nainen kuitenkin paljasti Facebookissa saaneensa kahdeksassa vuodessa kilonsa takaisin.

Tässä kuussa nainen liittyi Painonvartijoihin saadakseen painonsa jälleen hallintaan.

– Painoin lähes saman verran kuin silloin, kun aloitin Suurimmassa Pudottajassa. Vannoin, etten koskaan olisi siinä painossa enää. En voinut ajatella, että painaisin jonain päivän yli 200 paunaa (90 kiloa) taas, hän avautuu Facebookissa.

– Minua hävettää. Minua nolottaa. Olen häkeltynyt. Tunnen oloni epäonnistujaksi.

Nyt naiselle kuitenkin sataa sympatiaa ja kauniita sanoja. Naisen paljastus on kerännyt yli 400 kommenttia, joissa ylistetään Vincentin rohkeutta ja kannustetaan jatkamaan.

– Kiitos, että olet rehellinen ja todellinen. Monesti kerrotaan vain menestystarioita, mutta taistelu on todellinen ja epäonnistuminen on hyväksyttävää, eräs kommentoija sanoo.

– Kiitos, että annoit meidän nähdä tämän osan matkastasi. Olemme kaikki ihmisiä ja meillä on hyvät ja huonot hetkemme. Se merkitsee, miten jatkamme niiden jälkeen.

Moni myös kertoo kamppailevansa Vincentin tavoin painonsa kanssa saatuaan kilot takaisin onnistuneen painonpudotuksen jälkeen.

Vincent kiittää tukijoitaan pitkässä kirjoituksessa.

– Olen pökerryksissä kommenteistanne ja tuestanne ja tahdon teidän kaikkien tietävän, miten paljon se minulle merkitsee. Kiitos!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme