Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -Emmi arjesta leirin jälkeen: Ruokavalio piti minut järjissäni

Ennen lopullista punnitusta Suurin pudottaja -finalistit elivät arkea itsenäisesti harjoitellen ja ruokavaliostaan itse huolehtien. Emmiä elämänmuutoksessa auttoivat perhe ja säännöllinen ruokavalio.

Emmin ei tarvinnut leirin loputtua palata kouluun tai työelämään, joten treenirytmin ylläpito sujui. Haastavinta naiselle oli kuitenkin se, että leiriltä tuttu tukijoukko puuttui.

– Enää ei ollut niitä hyviä ystäviä siinä ympärillä tsemppaamassa, joiden kanssa tehtiin yhdessä. Se oli hirveän hankalaa. Kun ei saanut kertoa kenellekään, eikä ollut kontakteja, joiden kanssa olisi voinut käydä missään. Joutui puurtamaan hyvin paljolti yksin.

Leirin jälkeen Emmi muutti vanhempiensa luokse, jotka onneksi kuitenkin tukivat paljon. Emmi esimerkiksi lenkkeili isänsä kanssa. Myös haasteita kohdattiin.

– Olihan se omalla tavalla hankalaa, kun 23-vuotiaana muuttaa vanhempien helmoihin takaisin. Kyllä äidin kanssa oli aika tulta ja tappuraa, välillä vaikka läheisiä ollaankin. Pieni etäisyys tekee meille ihan hyvää, Emmi nauraa.

”Ruokavalio piti minut järjissäni”

Leirin jälkeen Emmin elämässä todella myllersi: tapahtui myös ero poikaystävästä. Tuolloin säntillinen ruokavalio auttoi eteenpäin, piti yllä rutiinia ja hyvää fiilistä.

– Se oli pala siitä leiristä, joka piti minut järjissäni kaiken myrskyn yli. Se oli minulle henkinen tukipilari, Emmi pohtii.

– Kun muuten elämä oli sekaisin, niin tiesin kuitenkin milloin syön, mitä syön ja paljonko syön.

Emmi sanoo pitäneensä syömisen kanssa tiukan linjan loppuun saakka. Hän söi kolmen tunnin välein ja ateriat rytmittivät uudistuvaa elämää.

Katso jakso, jossa Emmi kertoo kotitreeneistään!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme