Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -Emmi muodonmuutoksesta: En huomaa muuttuneeni!

Suurin pudottaja -leirillä koettiin tiistaina 13.5. tunteikkaita hetkiä kun kilpailijoille toteutettiin muodonmuutokset – jotka he pääsivät esittelemään läheisilleen! Emmi oli mielissään muodonmuutoksesta, mutta myönsi, että on vaikea ymmärtää sitä, kuinka paljon oma ulkoinen olemus on jo muuttunut.

Liki 20 kiloa jo tässä vaiheessa kilpailua laihtunut Emmi myöntää, että vaikka peilistä katsoo nyt hurjasti aiempaa hoikempi nainen, on vaikea ymmärtää sitä, kuinka paljon on muuttunut lyhyessä ajassa.

– Itse sitä muutosta ei tajua. Tuntuu, että näytän vieläkin ihan samalta kuin silloin alussa. Minäkuva laahaa siis aika reilusti perässä, mutta olihan se hienoa, että vanhempani näkivät, että olen muuttunut ja kuinka oma elämänasenteenikin on jo muuttunut. Olen paljon positiivisempi, Emmi toteaa.

Uusi tyyli miellytti Emmin silmää, mutta erityisen mielissään hän oli siitä, että omat vanhemmat olivat tulleet paikalle häntä tervehtimään. Viimeisimmässä punnituksessa Emmi painoi 109,4 kiloa – ja nyt hän sai esitellä suuren työn tuloksia ylpeänä vanhemmilleen.

– Muistan elävästi sen tunteen kun kävelin siihen huoneeseen ja siellä oli iskä ja äiti kun luulin, että siellä olisi Jenni. Se oli mieletöntä ja oli ihana kuulla, että kotona on kaikki hyvin, Emmi hymyilee.

Suurin pudottaja -taipaleen alkaessa Emmi painoi 127,8 kiloa.

Viimeisimmässä punnituksessa vaaka näytti Emmille 109,4 kilon lukemaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme