Mainos
Mainos

Suurin pudottaja: Hanna ja Emmi joutuivat vaa'alla kovan paikan eteen

Suurin pudottaja -sarjassa nähtiin sunnuntaina 1.6. suuria tunteita, kun Hanna tippui juuri ennen finaalia sarjasta. Hanna ja Emmi olivat etukäteen pelänneet tilannetta, joista toinen heistä pudottaisi hyvän ystävänsä tahtomattaan vaa'alla nähdyn luvun ansiosta.

Hanna pudotti tällä viikolla 900 grammaa painoaan ja joutui tämän vuoksi hyvästelemään Suurin pudottaja -leirin. Emmin 2,7 kilon painonpudotus teki selväksi sen, että Hannan oli aika lähteä kotiin.

Hanna kertoo miettineensä Emmin kanssa ennen punnitusta, että kaikkein pahinta olisi, jos heistä toinen joutuisi lähtemään toisen onnistuneen painonpudotuksen vuoksi.

– Itselleni olisi ollut paljon kauheampaa, jos minun tulokseni olisi tiputtanut Emmin pois leiriltä, Hanna toteaa.

"Jos minä pärjään, niin Hanna tippuu pois"

Emmille pudotustilanne oli kova paikka. Viimeisenä punnittu nuori nainen otti paineita asemastaan.

– Oli ihan hirveää kävellä vaa'alle tietäen, että jos minä pärjään niin Hanna tippuu pois – tai jos minä en pärjää, niin tipun itse pois, Emmi kertoo.

Kun selvisi, että Hanna joutuu lähtemään kotiin, Emmin tunteet omasta finaalipaikasta olivat hyvin ristiriitaiset.

– Siinä oli todella paljon tunteita pelissä. Toisaalta halusin finaalipaikkaa ja toisaalta en. Se oli tosi ristiriitaista ja siinä vaiheessa  kun paino lätkäistiin siihen taululle, niin ensin tuli sellainen että voi ei: minä tiputin Hannan pois. Vasta sen jälkeen tuli se tunne, että minä olenkin finalisti, Emmi toteaa.

Katso jakso, jossa Hanna joutui lähtemään kotiin!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katso Suurin pudottaja AVAlla ma-to klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme