Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -Juho luovutti jatkopaikkansa: "Emmi tarvitsee tätä enemmän kuin minä"

Suurin pudottaja -sarjan pudotusjaksossa nähtiin sunnuntaina 25.5. yllätyskäänne, kun pudotusuhan alle jäänyt Juho kehotti muita kilpailijoita antamaan äänensä hänelle. Juhon kanssa pudotusuhan alle jäänyt Emmi sai jatkaa Juhon toiveen mukaisesti kilpailussa.

Juho kertoi haastattelussa, mitkä syyt painoivat taustalla, kun hän päätti luovuttaa jatkopaikkansa Emmille. Päätös ei ollut Juholle vaikea.

– Ajattelin, että Emmi tarvitsee sitä enemmän kuin minä, Juho toteaa.

"En olisi kenenkään muun takia tehnyt sitä"

Emmi on kertonut avoimesti hakevansa pysyvän elämänmuutoksen kautta uutta suuntaa elämälleen. Kohdunkaulansyövän sairastaneen nuoren naisen odotukset kilpailulta eivät ole jääneet Juholtakaan huomaamatta.

– Minulle siinä oli tärkeintä se, että Emmillä oli niin hyvät syyt jäädä leirille: Hän hakee uutta suuntaa ja uutta sisältöä elämälleen. Ajattelin, että koska minä en tarvitse sitä, vaan olin mukana ihan vain painonpudotuksen takia, niin Emmillä oli suuri syy jäädä leirille, Juho kertoo.

Entä jos pudotusuhan alle olisi jäänyt Juhon kanssa joku muu kilpailijoista? Olisiko Juho ollut valmis uhrautumaan muiden puolesta?

– Kukaan muu siellä ei olisi tarvinnut sitä. En olisi kenenkään muun takia tehnyt sitä, Juho toteaa.

Katso jakso, jossa Juho luovutti paikkansa Emmille!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme